2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Családi nap a Haditechnikai Ellátó Központnál

Hosz  |  2006. 08. 29., 17:40

Családi sportnapot rendezett a Magyar Honvédség Haditechnikai Ellátó Központ Tápiószecsőn, a katonai szervezet dolgozói és így a hivatásos- és szerződéses katonái, közalkalmazottjai, valamint azok családtagjai számára...

A vidám rendezvényen mintegy ezerkétszázan vettek részt, közöttük több tiszteletbeli vendég, politikai és katonai vezető, érdekvédelmi tisztségviselő, valamint a társadalmi szervezetek képviselői. A Honvédszakszervezetet Mészáros Géza elnök, Takács István budapesti területi ügyvivő, valamint a Sándor Roland pénzügyi referens vezette Hosz kispályás labdarúgócsapat képviselte.

A családi nap a vidámságról, a jókedvről, az egészségről szólt, melynek fő eleme a katonai szervezet alegységei, raktárai közötti tisztességes megmérettetés. A sportrendezvényeken (atlétikai versenyek: futás, távolugrás, kézigránát célbadobás – kispályás labdarúgás, röplabda, hadipisztoly lövészet, asztalitenisz, kötélhúzás, szkander- és fekvenyomó bajnokság, családi futóverseny) kívül főzőversenyt is rendeztek, ahol a versenyzők nagyszerü, ízletes ételeket készítettek. Az összesített versenyt a házigazda, a Fegyverzettechnikai Raktár nyerte, akik részére a Hosz különdíjat adományozott. A Hosz kispályás labdarúgó csapata erős mezőnyben negyedik helyezést ért el.

Külön örömet jelentett a vidám gyerekek látványa, akik szintén versenyezhettek egymással. Készíthettek zöldségekből bábukat, rajzolhattak, játék-horgászversenyen vehettek részt, gyermekkerékpár-versenyben mutathatták meg ügyességüket, melyet a meghívott rendőrök szerveztek részükre.

Az ünnepélyes eredményhirdetést követően a híres Princess zenekar szórakoztatta a jelenlévőket. A gyönyörü hölgyek több ismert számot adtak elő repertoárjukból.

A Magyar Honvédség Haditechnikai Ellátó Központ Honvédszakszervezetének alapszervezete a sportrendezvények győzteseit, legjobbjait külön jutalomban részesítette. A díjakhoz nagymértékben hozzájárult a tavasszal elnyert pályázati összeg, mely megmutatta a központi szakszervezeti támogatás jelentőségét.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.