2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ülésezett az elnökség

Hosz  |  2004. 02. 25., 14:05

Az éves munkatervnek megfelelően – február 24-én – ülést tartott a Honvédszakszervezet (HOSZ) elnöksége. 

A HOSZ elnöksége elsőként a múlt havi ülés óta eltelt időszak történéseit vette számba, így tárgyaltak az illetményfejlesztési koncepcióról, a februári HÉF-ülésről, de a honvédelmi tárcához tartozó szakszervezetekkel – HODOSZ, BEOSZ és a CSÉSZ – történő kapcsolattartásról, további együttmüködésről is.

Az elnökségi ülés napirendjén volt a március 27-i Országos Választmányi ülésre beterjesztendő határozat-tervezetek – SZMSZ, nem függetlenített tisztségviselők tiszteletdíja, önkéntes tartalékos katonák tagdíjának megállapítása, szekciók alakítása – megtárgyalása is.

A képen jobbról a harmadik Németh Péter, a HOSZ munkavédelmi ügyvivőjeEzt követően a HOSZ szakmai ügyvivői által kidolgozott koncepciókat hallgatta meg az elnökség; Németh Péter, munkavédelmi ügyvivő a szakszervezet munka- és környezetvédelmi, míg Pusztai Lajos szociális ügyvivő a HOSZ lakáskoncepciójáról jövőbeni beszélt. Az ,,egyebek” napirend során az elnökség döntött Füleky András okl. mk. százados EU csatlakozásunkkal kapcsolatos vállalásának anyagi támogatásáról, valamint az Egység 2002 Kft. költségvetéséről, pénzügyi évéről is. Döntés született arról is, hogy a HOSZ elnöksége március 9-én, Balatonkenesén tartja következő ülését.          

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.