2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Ülésezett az elnökség

Hosz  |  2004. 02. 25., 14:05

Az éves munkatervnek megfelelően – február 24-én – ülést tartott a Honvédszakszervezet (HOSZ) elnöksége. 

A HOSZ elnöksége elsőként a múlt havi ülés óta eltelt időszak történéseit vette számba, így tárgyaltak az illetményfejlesztési koncepcióról, a februári HÉF-ülésről, de a honvédelmi tárcához tartozó szakszervezetekkel – HODOSZ, BEOSZ és a CSÉSZ – történő kapcsolattartásról, további együttmüködésről is.

Az elnökségi ülés napirendjén volt a március 27-i Országos Választmányi ülésre beterjesztendő határozat-tervezetek – SZMSZ, nem függetlenített tisztségviselők tiszteletdíja, önkéntes tartalékos katonák tagdíjának megállapítása, szekciók alakítása – megtárgyalása is.

A képen jobbról a harmadik Németh Péter, a HOSZ munkavédelmi ügyvivőjeEzt követően a HOSZ szakmai ügyvivői által kidolgozott koncepciókat hallgatta meg az elnökség; Németh Péter, munkavédelmi ügyvivő a szakszervezet munka- és környezetvédelmi, míg Pusztai Lajos szociális ügyvivő a HOSZ lakáskoncepciójáról jövőbeni beszélt. Az ,,egyebek” napirend során az elnökség döntött Füleky András okl. mk. százados EU csatlakozásunkkal kapcsolatos vállalásának anyagi támogatásáról, valamint az Egység 2002 Kft. költségvetéséről, pénzügyi évéről is. Döntés született arról is, hogy a HOSZ elnöksége március 9-én, Balatonkenesén tartja következő ülését.          

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.