2024. 04. 19. péntek
Emma
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Munkában az irodavezető

Hosz  |  2004. 03. 17., 12:52

Novák Lajosné személyében a Honvédszakszervezetnek január óta új irodavezetője van. A szőke fiatalasszony négy éve él boldog házasságban a férjével és hároméves kisfiával. Budapesten született. Érettségi után elvégzett egy felsőfokú végzettséget adó irodavezetöi tanfolyamot majd ezt követően egy országos kutatási intézetben pályázatokkal kapcsolatos munkát végzett...

Szülés után otthon voltam a kisfiammal, de egy kicsit soknak tünt a három év kihagyás. A végén nagyon vágytam már a munkára, és nagyon szerettem volna már dolgozni. Ezért a gyes végét meg sem várva keresni kezdtem magamnak munkahelyet A kutató intézetbe már nem mehettem vissza mert a helyemre felvettek valakit. Erre az állásra a Munkaügyi központon keresztül sikerült rátalálnom. Eddigi tapasztalataim jók, meg vagyok elégedve a munkámmal és a környezetemmel. Mindenki barátságos és segítőkész. A feladatköröm az ügyvezetés, az iroda müködtetése, és minden más, amivel főnökeim megbíznak. Ha időm engedi én is szívesen segítek mindenkinek, még akkor is ha az, közvetlenül nem az én területem. Nemrég sikerült letennem angolból az alapfokú nyelvvizsgát. Ezt szeretném magasabb szintre fejleszteni és a későbbiekben talán egy másik nyelvet is elsajátítani. A jövővel kapcsolatos terveim közé tartozik a továbbtanulás. Még el akarok végezni egy főiskolát. Fiatal vagyok, még a harmincat sem töltöttem be, nagyon tetszik a munkám, és egy diploma segítene abban, hogy az egyre magasabb követelményeknek a későbbiekben is meg tudjak felelni.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.