2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Munkában az irodavezető

Hosz  |  2004. 03. 17., 12:52

Novák Lajosné személyében a Honvédszakszervezetnek január óta új irodavezetője van. A szőke fiatalasszony négy éve él boldog házasságban a férjével és hároméves kisfiával. Budapesten született. Érettségi után elvégzett egy felsőfokú végzettséget adó irodavezetöi tanfolyamot majd ezt követően egy országos kutatási intézetben pályázatokkal kapcsolatos munkát végzett...

Szülés után otthon voltam a kisfiammal, de egy kicsit soknak tünt a három év kihagyás. A végén nagyon vágytam már a munkára, és nagyon szerettem volna már dolgozni. Ezért a gyes végét meg sem várva keresni kezdtem magamnak munkahelyet A kutató intézetbe már nem mehettem vissza mert a helyemre felvettek valakit. Erre az állásra a Munkaügyi központon keresztül sikerült rátalálnom. Eddigi tapasztalataim jók, meg vagyok elégedve a munkámmal és a környezetemmel. Mindenki barátságos és segítőkész. A feladatköröm az ügyvezetés, az iroda müködtetése, és minden más, amivel főnökeim megbíznak. Ha időm engedi én is szívesen segítek mindenkinek, még akkor is ha az, közvetlenül nem az én területem. Nemrég sikerült letennem angolból az alapfokú nyelvvizsgát. Ezt szeretném magasabb szintre fejleszteni és a későbbiekben talán egy másik nyelvet is elsajátítani. A jövővel kapcsolatos terveim közé tartozik a továbbtanulás. Még el akarok végezni egy főiskolát. Fiatal vagyok, még a harmincat sem töltöttem be, nagyon tetszik a munkám, és egy diploma segítene abban, hogy az egyre magasabb követelményeknek a későbbiekben is meg tudjak felelni.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.