2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megjelent az Egység!

Hosz  |  2007. 02. 01., 10:28

Ismét eltelt egy hónap, február első napjaiban ismét kézbe vehetik kedves olvasóink az Egység újságot! Az immár tizenhatodik évfolyamát jegyző lap 3. oldalán megtalálhatják a dr. Szekeres Imre honvédelmi miniszter által adott interjút, míg a 4.-5. oldalon új, a helyőrségek életét bemutató sorozatunk első fejezetét, a Székesfehérvárt feldolgozó összeállítást olvashatják. Az Egység beszámol a HÉF, a Hosz és a LIGA elnökségének üléseiről, valamint az elmúlt hónap aktuális tájékoztatóiról, szakszervezeti fórumairól is. A tradicionális rovatok: a jogász válaszol, a nyugállományú híradó mellett ismét számtalan új és régi szolgáltatással ismerkedhetnek meg. A megjelenő írások már letölthetők honlapunkról, kellemes időtöltést, jó olvasást! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.