2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Márciusban is Egység!

Hosz  |  2007. 02. 28., 09:12

Az Egység 2007/3. számának vezető témája a többpólusú lakásrendszer. A helyőrségeket bemutató sorozatunkban Szentendrét, illetve az ott dolgozók gondjait hozzuk közelebb az olvasókhoz. A márciusi szám - egyebek mellett - a bérmegállapodás utáni szakszervezeti elképzelésekről, a nyugállományú szervezeti élet megújításáról, valamint a logisztika reformjáról is beszámol. A lap tudósít a választmányi ülésről és a Katonákért Alapítvány pártoló tagi rendezvényéről is. A jól megszokott - jogi, nyugállományú és a szolgáltatásokkal foglalkozó - rovatok mellett a gyermektáborozás lehetőségére is felhívjuk tagságunk figyelmét. A legfrissebb Egység március első hetében jut el ovasóinkhoz, a megjelenő cikkeket március 1-től tölthetik le weblapunkról, jó olvasást mindenkinek! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.