2024. 02. 26. hétfő
Edina
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megjelent az Egység áprilisi száma!

Hosz  |  2004. 04. 04., 12:50

Már ott van minden tagunk postaládájában az Egység áprilisi száma. Az immár több mint tízezer példányban megjelent lapban ezúttal - többek között - az eredményes tagépítő munkáról, a HOSZ átláthatóbb struktúrájáról és a nemzetközi ügyekről is olvashatnak...

A HOSZ elnöke az elmúlt időszak tárgyalásairól számol be, míg az alelnök az EUROMIL munkájában való részvételről ejt szót. A tisztségviselők rovat Andor Tamást és Hornyák Erikát, míg a szervezeti élettel foglalkozó írás Novák Lajosné, Katit, az új irodavezetőt mutatja be. Emellett olvashatnak még a vidéki szakszervezeti tájékoztatók és a balatonkenesei továbbképzés tapasztalatairól is. A ,,mi a véleménye?" rovat az idei illetményfejlesztéssel kapcsolatban teszi fel kérdéseit. Ismét jelentkezik a lakásügyekel foglalkozó beszámoló, valamint a nyugállományú híradó is. ,,Misszióban" címet viselő új rovatban ez alkalommal a székesfehérvári Papp László zászlóssal ismerkedhetnek meg. Jó olvasást!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.