2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az Ellenőrző Bizottság ülésén történt

Hosz  |  2004. 04. 20., 14:07

A Honvédszakszervezet Ellenőrző Bizottságának április 20-i ülésének napirendjén - többek között - a szervezeten belüli májusi és júniusi ellenőrzések megtervezése, valamint a bizottsági ülések napirendjének meghatározása szerepelt.   

Az Ellenőrző Bizottság április 20-i ülésén történtekről Nagy Zoltán elnök elmondta, hogy napirendre került Király Józseftől, a nyugállományú tagozat egyik tagjától érkezett azon beadvány, mely a tagdíj fizetés jövőbeni rendjével foglalkozott, emellett a HOSZ Alapszabályának ellentmondásairól is tárgyaltak. A következő időszak feladatairól megtudtuk, hogy a bizottság május 17-18-án tart továbbképzést, melyen - többek között - a bizottság szervezeti és müködési szabályzatát is megtárgyalják majd. Másnap, május 19-én pedig a HOSZ szárazföldi haderőnemi képviseleti irodjának müködését tekintik át a székesfehérvári helyszínen.

Az Ellenőrző Bizottság június elsején tartja következő ülését, melyre minden érdeklődőt tisztelettel várnak.   

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.