2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Költözik a központi iroda?

Hosz  |  2004. 05. 10., 14:06

A Honvédszakszervezet központi irodája már jó ideje szűkös elhelyezési körülmények között oldja meg napi feladatait. A tárca Ingatlenkezelési Hivatalának vezetésével - a körülmények javítása érdekében - május 10-én irodabejáráson vettek részt a HOSZ vezető tisztségviselői.    

Megannyi, a honvédelmi tárcával kapcsolatban lévő társadalmi szervezet várta már a május 10-i napot. A Kerepesi út 29/b alá meghirdetett irodabejáráson aztán gyorsan kiderült, hogy a legnagyobb szervezet, a Honvédszakszervezet - a törvényi előírásoknak megfelelően - bérleti díj nélkül, míg a többi társadalmi szervezet bérleti díj ellenében veheti majd igénybe a 3-as számú épület irodáit.

A költözés nyilván várat még magára, hisz a közbeszerzési eljárás szerinti pályáztatás után még a karbantartási feladatakot is el kell végeztetni. A HOSZ központi irodája előreláthatólag szeptemberben költözik a Lehel útról a Kerepesi útra.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.