2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

HOSZ és HODOSZ tagok majálisa

Hosz  |  2004. 05. 15., 11:49

A HOSZ és a HODOSZ egész napos szakszervezeti majálist rendezett tagjainak a Kecskemét melletti fehértói táborhelyen. A május 14-i nagysikerű eseményen megjelent – többek között – Pintér Zoltán dandártábornok, a helyiek elköszönő parancsnoka és Farkas László, a HOSZ elnöke is…

Metzger István kecskeméti alapszervezeti vezető kezdeményezése ismét nyitott fülekre talált. Több sikeres kirándulás után a HOSZ régóta tervezte már, hogy közösen a HODOSZ helyi szervezetével egy táncos estet rendez a Helyőrségi Klubban. Aztán mégis a szabadtéri rendezvény ötlete, a majális valósult meg. Finom ételek, sportversenyek, jó hangulat, no és persze szépszámú részvétel jellemezte a május közepi családi napot. A helyszín, a Kecskemét és Helvécia melletti fehértói tábor – ahol régen úttörőtábor, illetve erdei iskola is müködött – kiváló körülményeket biztosított. A résztvevők amellett, hogy szórakoztak és pihentek, a munkahelyi dolgokkal és az érdekvédelemmel is foglalkoztak. Pintér Zoltán dandártábornok és Kilián Nándor ezredes a parancsnokok, Farkas László elnök és Tóth László alelnök a szakszervezet ,,szemüvegén” keresztül elemezték a csapatoknál szolgáló, haderő-átalakításban érintett katonák helyzetét.  

A beszélgetések, sportversenyek – darts, foci, lövészet, rongylabdás célbadobás stb. – után kulturális program, a kecskeméti ipartestületi Kodály-kórus énekeltette meg a kecskeméti szakszervezeti tagokat és családtagjaikat.

Folytatás jövőre, ugyanitt.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.