2024. 07. 15. hétfő
Henrik, Roland
: 391 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Továbbképzésen az Ellenőrző Bizottság

Hosz  |  2004. 05. 18., 16:50

A Honvédszakszervezet Ellenőrző Bizottsága (EB) május 17-19 között a gárdonyi TESZ Hotelben tartotta éves továbbképzését. A Nagy Zoltán elnök vezette testület amellett, hogy saját működésével és az elvégzett ellenőrzések tapasztalataival foglalkozott, a HOSZ Alapszabályát és a szárazföldi haderőnem képviseleti irodáját is górcső alá vette.

Továbbképzésen az Ellenőrző Bizottság tagjaiA továbbképzés első napján az EB Szervezeti és Müködési Szabályzatának kidolgozása, valamint a HOSZ Alapszabályának áttekintése volt a program. Nagy Zoltán, Szincsák Gyula, Mihálykó Sándor, Bali János és Katócs Zsolt számára a második napon a HOSZ alelnöke adott tájékoztatást az elmúlt – tavaszi Választmány óta eltelt – időszak szakszervezeti történéseiről, a szaktárcával történő egyeztetések, tárgyalások eredményeiről. Heiling Ottó szólt többek között a végrehajtó és a döntéshozó szervezet szétválasztásának eddigi tapasztalatairól, a jövőbeni – külföldi szolgálatteljesítéssel, 13 havi illetménnyel és a munkaidővel kapcsolatos – törvénymódosítások nem éppen kedvező helyzetéről is.

A szárazföli haderőnemi iroda; Jáger Tibor területi ügyvivő, dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő és Oláh Gábor haderőnemi titkárAz Ellenőrző Bizottság május 19-én meglátogatta a székesfehérvári szárazföldi haderőnemi irodát. Itt a képviselet és a haderőnemi titkár mindennapos tevékenységét, valamint a III. kongresszus óta eltelt időszak müködési tapasztalatait beszélték át Jáger Tibor területi ügyvivővel, valamint Oláh Gábor haderőnemi titkárral.      

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

„Az elmúlt napok során egy olyan versenynek lehettünk tanúi, ahol a világ legkiválóbb ejtőernyősei mérték össze felkészültségüket, technikai tudásukat, és elhozták ennek a különleges sportnak az izgalmát, szépségét nekünk” – búcsúzott Kajári Ferenc altábornagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese a 46. Ejtőernyős Világbajnokság résztvevőitől a szolnoki RepTárban, július 12-én.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.