2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Továbbképzésen az Ellenőrző Bizottság

Hosz  |  2004. 05. 18., 16:50

A Honvédszakszervezet Ellenőrző Bizottsága (EB) május 17-19 között a gárdonyi TESZ Hotelben tartotta éves továbbképzését. A Nagy Zoltán elnök vezette testület amellett, hogy saját működésével és az elvégzett ellenőrzések tapasztalataival foglalkozott, a HOSZ Alapszabályát és a szárazföldi haderőnem képviseleti irodáját is górcső alá vette.

Továbbképzésen az Ellenőrző Bizottság tagjaiA továbbképzés első napján az EB Szervezeti és Müködési Szabályzatának kidolgozása, valamint a HOSZ Alapszabályának áttekintése volt a program. Nagy Zoltán, Szincsák Gyula, Mihálykó Sándor, Bali János és Katócs Zsolt számára a második napon a HOSZ alelnöke adott tájékoztatást az elmúlt – tavaszi Választmány óta eltelt – időszak szakszervezeti történéseiről, a szaktárcával történő egyeztetések, tárgyalások eredményeiről. Heiling Ottó szólt többek között a végrehajtó és a döntéshozó szervezet szétválasztásának eddigi tapasztalatairól, a jövőbeni – külföldi szolgálatteljesítéssel, 13 havi illetménnyel és a munkaidővel kapcsolatos – törvénymódosítások nem éppen kedvező helyzetéről is.

A szárazföli haderőnemi iroda; Jáger Tibor területi ügyvivő, dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő és Oláh Gábor haderőnemi titkárAz Ellenőrző Bizottság május 19-én meglátogatta a székesfehérvári szárazföldi haderőnemi irodát. Itt a képviselet és a haderőnemi titkár mindennapos tevékenységét, valamint a III. kongresszus óta eltelt időszak müködési tapasztalatait beszélték át Jáger Tibor területi ügyvivővel, valamint Oláh Gábor haderőnemi titkárral.      

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.