2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Csak ma!!! Budapesten szerepel a Maskarás Társulat

Hosz  |  2004. 05. 24., 08:54

A Savaria Kiképző Központ, valamint a szombathelyi Helyőrségi Klub lelkes színjátszói alkotják a Maskarás Társulatot. Az immár egy évtizede működő igen népszerű amatőr színjátszó csoport ma, csütörtökön Budapesten szerepel. A műsorszámok között lesz kabaré, UV színház, chippendale show, de hallhatunk szuper sziporkákat, katonadalokat és örökzöld slágereket is. A Magyar Honvédség Művelődési Háza színháztermében május 27-én 18 órakor kezdődő előadásra a belépés ingyenes, jöjjön el Ön is!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.