2024. 06. 22. szombat
Paulina
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Számlakibocsátás elektronikus úton

Hosz  |  2004. 05. 25., 15:24

Az Euroexpert Holding Rt. fejleszti és üzemelteti a legfejlettebb kódolási eljárásokra épülő e-Post elektronikus számlázási rendszert. Profiljából adódóan nem csak a számlák elektronikus úton történő továbbítását tekinti alapvető fontosságúnak, hanem a könyvelési munkával kapcsolatos, azt alátámasztó egyéb dokumentumokét is. Az Egység 2002 Kft. közelmúltban megkötött szerződés alapján – a sikeres teszt után – elsőként alkalmazza a rendszert, aminek köszönhetően 183 szakszervezeti tag a közelmúltban már elektronikus úton kapta meg telefonszámláját.

A Magyarországon egyedülálló rendszert május 25-én mutatta be a Honvédszakszervezet és a Vodafone munkatársainak az Euroexpert Holding Rt. A teljesen magyar, abszolút piacképes szolgáltatásnak az a lényege, hogy az eddig hitelesen – csak papíron – megjeleníthető információk a rendszerben elektronikus formában is előállíthatók, letárolhatók és elküldhetők. Lengyel Tibor elnök-vezérigazgatótól megtudtuk, hogy a számlázás kisebb apparátust, hely- és pénzeszközök felszabadulását, az átfutási idő csökkenését is maga után vonja. Az e-Post rendszerhez csatlakozott felhasználók önmagukat egy személyre szóló elektronikus aláírással, illetve minősített tanúsítvánnyal azonosítják. Sárkány Ferenc, az Egység 2002 Kft. ügyvezetője elmondta, hogy az is különlegesség a papíralapú számlához képest, hogy az e-számla kiállításakor a számla hiteles és eredeti példánya csak digitális formában létezik, az arról papír alapon készített példányok már csak másolatként funkcionálnak. Az ügyvezetőtől azt is megtudtuk, hogy Kemény Szabolcs, az egyik legrégibb ügyfél élvezhette elsőként a digitális számlázás előnyeit.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Rendkívüli intézkedésekkel készül az olimpia miatt megnövekedett utas- és csomagforgalomra az Air France. A légitársaság több ezer fővel növelte dolgozói létszámát, minden üzemképes repülőgépét menetrendbe állítja és megerősíti poggyászkezelő részlegét.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.