2024. 02. 29. csütörtök
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Számlakibocsátás elektronikus úton

Hosz  |  2004. 05. 25., 15:24

Az Euroexpert Holding Rt. fejleszti és üzemelteti a legfejlettebb kódolási eljárásokra épülő e-Post elektronikus számlázási rendszert. Profiljából adódóan nem csak a számlák elektronikus úton történő továbbítását tekinti alapvető fontosságúnak, hanem a könyvelési munkával kapcsolatos, azt alátámasztó egyéb dokumentumokét is. Az Egység 2002 Kft. közelmúltban megkötött szerződés alapján – a sikeres teszt után – elsőként alkalmazza a rendszert, aminek köszönhetően 183 szakszervezeti tag a közelmúltban már elektronikus úton kapta meg telefonszámláját.

A Magyarországon egyedülálló rendszert május 25-én mutatta be a Honvédszakszervezet és a Vodafone munkatársainak az Euroexpert Holding Rt. A teljesen magyar, abszolút piacképes szolgáltatásnak az a lényege, hogy az eddig hitelesen – csak papíron – megjeleníthető információk a rendszerben elektronikus formában is előállíthatók, letárolhatók és elküldhetők. Lengyel Tibor elnök-vezérigazgatótól megtudtuk, hogy a számlázás kisebb apparátust, hely- és pénzeszközök felszabadulását, az átfutási idő csökkenését is maga után vonja. Az e-Post rendszerhez csatlakozott felhasználók önmagukat egy személyre szóló elektronikus aláírással, illetve minősített tanúsítvánnyal azonosítják. Sárkány Ferenc, az Egység 2002 Kft. ügyvezetője elmondta, hogy az is különlegesség a papíralapú számlához képest, hogy az e-számla kiállításakor a számla hiteles és eredeti példánya csak digitális formában létezik, az arról papír alapon készített példányok már csak másolatként funkcionálnak. Az ügyvezetőtől azt is megtudtuk, hogy Kemény Szabolcs, az egyik legrégibb ügyfél élvezhette elsőként a digitális számlázás előnyeit.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.