2023. 06. 01. csütörtök
Tünde
: 371 Ft   : 348 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Számlakibocsátás elektronikus úton

Hosz  |  2004. 05. 25., 15:24

Az Euroexpert Holding Rt. fejleszti és üzemelteti a legfejlettebb kódolási eljárásokra épülő e-Post elektronikus számlázási rendszert. Profiljából adódóan nem csak a számlák elektronikus úton történő továbbítását tekinti alapvető fontosságúnak, hanem a könyvelési munkával kapcsolatos, azt alátámasztó egyéb dokumentumokét is. Az Egység 2002 Kft. közelmúltban megkötött szerződés alapján – a sikeres teszt után – elsőként alkalmazza a rendszert, aminek köszönhetően 183 szakszervezeti tag a közelmúltban már elektronikus úton kapta meg telefonszámláját.

A Magyarországon egyedülálló rendszert május 25-én mutatta be a Honvédszakszervezet és a Vodafone munkatársainak az Euroexpert Holding Rt. A teljesen magyar, abszolút piacképes szolgáltatásnak az a lényege, hogy az eddig hitelesen – csak papíron – megjeleníthető információk a rendszerben elektronikus formában is előállíthatók, letárolhatók és elküldhetők. Lengyel Tibor elnök-vezérigazgatótól megtudtuk, hogy a számlázás kisebb apparátust, hely- és pénzeszközök felszabadulását, az átfutási idő csökkenését is maga után vonja. Az e-Post rendszerhez csatlakozott felhasználók önmagukat egy személyre szóló elektronikus aláírással, illetve minősített tanúsítvánnyal azonosítják. Sárkány Ferenc, az Egység 2002 Kft. ügyvezetője elmondta, hogy az is különlegesség a papíralapú számlához képest, hogy az e-számla kiállításakor a számla hiteles és eredeti példánya csak digitális formában létezik, az arról papír alapon készített példányok már csak másolatként funkcionálnak. Az ügyvezetőtől azt is megtudtuk, hogy Kemény Szabolcs, az egyik legrégibb ügyfél élvezhette elsőként a digitális számlázás előnyeit.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.
2023-01-31 14:08:05
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány 2021. évi projekt keretében az alapítvány működési költségeinek támogatása és szakmai programjai (tanácsadás, szakmai jogi tájékoztatások) valósulhattak meg.

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

„Katonáink ismét hősiesen teljesítették kötelességüket” – jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter május 30-án, Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.