2024. 03. 04. hétfő
Kázmér
: 394 Ft   : 364 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A kongresszus előkészítése érdekében

Hosz  |  2007. 09. 03., 17:14

A Honvédszakszervezet ügyvezetésének ülésén - többek között - elhangzott: a fő feladat a Hosz IV. kongresszusára történő eredményes felkészülés, a jelölőgyűlések és a haderőnemi értekezletek színvonalas előkészítése, megtartása. Az ügyvivők és a haderőnemi titkárok részvételével lezajlott - szeptember 4-i - szakszervezeti eseményt Mészáros Géza Hosz elnök vezette le... 

Az ülésen Mészáros Géza fő feladatként jelölte meg a Hosz IV. kongresszusára történő felkészülést, a jelölőgyülések és a haderőnemi értekezletek színvonalas előkészítését. Kiemelte, hogy a tagság pozitívan fogadta a személyi állomány részére az üdülési csekk egyszeri biztosításáról szóló HM utasítás tervezetét.

Ezt követően dr. Heiling Ottó alelnök a Honvédszakszervezet hosszú távú programját és egyéb kongresszusi határozatait előkészítő bizottság által végzett tevékenységéről, valamint az alapszabályhoz eddig beérkezett módosítási javaslatokról tájékoztatta az ügyvezetés tagjait.

A Kecskeméti repülőnap tapasztalatairól dr. Ujfaludi Zoltán számolt be, - ahogy azt a Hosz főtitkára elmondta - Közép-Európa legnagyobb repülő és haditechnikai seregszemléjén a Honvédszakszervezet tisztségviselői megfelelően felkészülve fogadták a nagy létszámú érdeklődőt.

Ezt követően dr. Mészáros Melinda az előző ügyvezetés óta eltelt időszakban történt jogszabályváltozásokról és a jogszabályok véleményezéséről tájékoztatott, majd Sándor Roland pénzügyi ügyvivő, az Egység 2007 kispályás labdarugó kupa operatív előkészítéséről informálta az ügyvezetést.

Miután Jáger Tibor, szolgáltatás- és tagszervező ismertette a Hosz új szolgáltatását, a Citibank Hitelkártyát, az ügyvivők és a haderőnemi titkárok számoltak be az előző ügyvezetés óta végzett tevékenységükről, különös tekintettel az alapszervezeti jelölőgyülésekre és a kihelyezett ügyfélszolgálatokra. A hónap egyéb tennivalóiról dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár tájékoztatta a megjelenteket.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A Gripen legújabb generációjának számító E változatból Svédország mellett eddig csak Brazília rendelt, ezért a gyártó világszerte új vásárlókat keres: jelenleg európai, ázsiai és dél-amerikai országokkal zajlanak tárgyalások.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.