2024. 06. 25. kedd
Vilmos
: 395 Ft   : 368 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A kongresszus előkészítése érdekében

Hosz  |  2007. 09. 03., 17:14

A Honvédszakszervezet ügyvezetésének ülésén - többek között - elhangzott: a fő feladat a Hosz IV. kongresszusára történő eredményes felkészülés, a jelölőgyűlések és a haderőnemi értekezletek színvonalas előkészítése, megtartása. Az ügyvivők és a haderőnemi titkárok részvételével lezajlott - szeptember 4-i - szakszervezeti eseményt Mészáros Géza Hosz elnök vezette le... 

Az ülésen Mészáros Géza fő feladatként jelölte meg a Hosz IV. kongresszusára történő felkészülést, a jelölőgyülések és a haderőnemi értekezletek színvonalas előkészítését. Kiemelte, hogy a tagság pozitívan fogadta a személyi állomány részére az üdülési csekk egyszeri biztosításáról szóló HM utasítás tervezetét.

Ezt követően dr. Heiling Ottó alelnök a Honvédszakszervezet hosszú távú programját és egyéb kongresszusi határozatait előkészítő bizottság által végzett tevékenységéről, valamint az alapszabályhoz eddig beérkezett módosítási javaslatokról tájékoztatta az ügyvezetés tagjait.

A Kecskeméti repülőnap tapasztalatairól dr. Ujfaludi Zoltán számolt be, - ahogy azt a Hosz főtitkára elmondta - Közép-Európa legnagyobb repülő és haditechnikai seregszemléjén a Honvédszakszervezet tisztségviselői megfelelően felkészülve fogadták a nagy létszámú érdeklődőt.

Ezt követően dr. Mészáros Melinda az előző ügyvezetés óta eltelt időszakban történt jogszabályváltozásokról és a jogszabályok véleményezéséről tájékoztatott, majd Sándor Roland pénzügyi ügyvivő, az Egység 2007 kispályás labdarugó kupa operatív előkészítéséről informálta az ügyvezetést.

Miután Jáger Tibor, szolgáltatás- és tagszervező ismertette a Hosz új szolgáltatását, a Citibank Hitelkártyát, az ügyvivők és a haderőnemi titkárok számoltak be az előző ügyvezetés óta végzett tevékenységükről, különös tekintettel az alapszervezeti jelölőgyülésekre és a kihelyezett ügyfélszolgálatokra. A hónap egyéb tennivalóiról dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár tájékoztatta a megjelenteket.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Az esős tavasz után végre itt a nyár, vele együtt a vakáció és a várva várt nyaralások időszaka is. Ha külföldi kikapcsolódásra vágyunk, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről 130 városba juthatunk el átszállás nélkül.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.