2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A kongresszus előkészítése érdekében

Hosz  |  2007. 09. 03., 17:14

A Honvédszakszervezet ügyvezetésének ülésén - többek között - elhangzott: a fő feladat a Hosz IV. kongresszusára történő eredményes felkészülés, a jelölőgyűlések és a haderőnemi értekezletek színvonalas előkészítése, megtartása. Az ügyvivők és a haderőnemi titkárok részvételével lezajlott - szeptember 4-i - szakszervezeti eseményt Mészáros Géza Hosz elnök vezette le... 

Az ülésen Mészáros Géza fő feladatként jelölte meg a Hosz IV. kongresszusára történő felkészülést, a jelölőgyülések és a haderőnemi értekezletek színvonalas előkészítését. Kiemelte, hogy a tagság pozitívan fogadta a személyi állomány részére az üdülési csekk egyszeri biztosításáról szóló HM utasítás tervezetét.

Ezt követően dr. Heiling Ottó alelnök a Honvédszakszervezet hosszú távú programját és egyéb kongresszusi határozatait előkészítő bizottság által végzett tevékenységéről, valamint az alapszabályhoz eddig beérkezett módosítási javaslatokról tájékoztatta az ügyvezetés tagjait.

A Kecskeméti repülőnap tapasztalatairól dr. Ujfaludi Zoltán számolt be, - ahogy azt a Hosz főtitkára elmondta - Közép-Európa legnagyobb repülő és haditechnikai seregszemléjén a Honvédszakszervezet tisztségviselői megfelelően felkészülve fogadták a nagy létszámú érdeklődőt.

Ezt követően dr. Mészáros Melinda az előző ügyvezetés óta eltelt időszakban történt jogszabályváltozásokról és a jogszabályok véleményezéséről tájékoztatott, majd Sándor Roland pénzügyi ügyvivő, az Egység 2007 kispályás labdarugó kupa operatív előkészítéséről informálta az ügyvezetést.

Miután Jáger Tibor, szolgáltatás- és tagszervező ismertette a Hosz új szolgáltatását, a Citibank Hitelkártyát, az ügyvivők és a haderőnemi titkárok számoltak be az előző ügyvezetés óta végzett tevékenységükről, különös tekintettel az alapszervezeti jelölőgyülésekre és a kihelyezett ügyfélszolgálatokra. A hónap egyéb tennivalóiról dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár tájékoztatta a megjelenteket.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.