2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 385 Ft   : 356 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A kongresszus előkészítése érdekében

Hosz  |  2007. 09. 03., 17:14

A Honvédszakszervezet ügyvezetésének ülésén - többek között - elhangzott: a fő feladat a Hosz IV. kongresszusára történő eredményes felkészülés, a jelölőgyűlések és a haderőnemi értekezletek színvonalas előkészítése, megtartása. Az ügyvivők és a haderőnemi titkárok részvételével lezajlott - szeptember 4-i - szakszervezeti eseményt Mészáros Géza Hosz elnök vezette le... 

Az ülésen Mészáros Géza fő feladatként jelölte meg a Hosz IV. kongresszusára történő felkészülést, a jelölőgyülések és a haderőnemi értekezletek színvonalas előkészítését. Kiemelte, hogy a tagság pozitívan fogadta a személyi állomány részére az üdülési csekk egyszeri biztosításáról szóló HM utasítás tervezetét.

Ezt követően dr. Heiling Ottó alelnök a Honvédszakszervezet hosszú távú programját és egyéb kongresszusi határozatait előkészítő bizottság által végzett tevékenységéről, valamint az alapszabályhoz eddig beérkezett módosítási javaslatokról tájékoztatta az ügyvezetés tagjait.

A Kecskeméti repülőnap tapasztalatairól dr. Ujfaludi Zoltán számolt be, - ahogy azt a Hosz főtitkára elmondta - Közép-Európa legnagyobb repülő és haditechnikai seregszemléjén a Honvédszakszervezet tisztségviselői megfelelően felkészülve fogadták a nagy létszámú érdeklődőt.

Ezt követően dr. Mészáros Melinda az előző ügyvezetés óta eltelt időszakban történt jogszabályváltozásokról és a jogszabályok véleményezéséről tájékoztatott, majd Sándor Roland pénzügyi ügyvivő, az Egység 2007 kispályás labdarugó kupa operatív előkészítéséről informálta az ügyvezetést.

Miután Jáger Tibor, szolgáltatás- és tagszervező ismertette a Hosz új szolgáltatását, a Citibank Hitelkártyát, az ügyvivők és a haderőnemi titkárok számoltak be az előző ügyvezetés óta végzett tevékenységükről, különös tekintettel az alapszervezeti jelölőgyülésekre és a kihelyezett ügyfélszolgálatokra. A hónap egyéb tennivalóiról dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár tájékoztatta a megjelenteket.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.