2023. 06. 10. szombat
Gréta, Margit
: 369 Ft   : 343 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Vastaps a Stefánián

Hosz  |  2004. 05. 29., 13:55

A Savaria Kiképző Központ, valamint a szombathelyi Helyőrségi Klub lelkes színjátszói alkotják a Maskarás Társulatot. Az immár egy évtizede működő igen népszerű amatőr színjátszó csoport több sikeres vidéki fellépést követeőn május 27-én Budapesten szerepelt. A Magyar Honvédség Művelődési Házában - a mintegy négyszáz fős, katonahumort jól értő közönség előtt - a szombathelyi színjátszók zajos sikert arattak.   

A Savaria Kiképző Központ, valamint a szombathelyi Helyőrségi Klub lelkes színjátszói - többek között Dömény Sándor ezredes, laktanyaparancsnok, Kovács Ferencné, klubigazgató, Németh János őrnagy, szakszervezeti vezető - alkotják a Maskarás Társulatot. Az immár egy évtizede müködő igen népszerü amatőr színjátszó csoport Szombathely mellett már több vidéki helyőrségben is sikerrel szerepelt. A jubileum alkalmából a fővárosi Stefánia Palotában is kitettek magukért. A Török György őrnagy szellemes narrációjával felkonferált müsorszámok között kabaré, UV színház és görög tánc szórakoztatta a nagyérdemüt, de hallhattunk szuper sziporkákat, katonadalokat és örökzöld slágereket is. A Magyar Honvédség Müvelődési Háza színháztermében május 27-én lebonyolított eseményen a  mintegy négyszázfős hálás közönség jól szórakozva, maradandó élménnyel gazdagodva távozott. Egyik kedves néző a produkciókat látván meg is jegyezte: ,,Ők amatőrök? Érdekes, pedig némelyik müsorszámukat még a televízióban is eltudnám képzelni!" 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.
2023-01-31 14:08:05
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány 2021. évi projekt keretében az alapítvány működési költségeinek támogatása és szakmai programjai (tanácsadás, szakmai jogi tájékoztatások) valósulhattak meg.

  JETfly Magazin

Az Egyesült Államok több követelményre hivatkozva, elutasította az ötödik generációs F-35-ös harci repülőgépek eladását Thaiföld részére.

  Háború Művészete magazin

Hajnik László, a Honvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős helyettes államtitkára Kanadába látogatott, hogy egyeztessen többek között partnerével, Peter Hammerschmidt-tel, a kanadai Nemzetvédelmi Minisztérium védelempolitikáért felelős államtitkárával.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.