2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nagyoroszi siker

Hosz  |  2004. 06. 06., 12:57

Immár negyedik alkalommal rendezte meg a Honvédszakszervezet és az Egység 2002 Kft. az ,,Egység kupa” kispályás labdarúgótornát. Noha az időjárás nem kedvezett, mégis tizennégy csapat, szervezők, kísérők, érdeklődők és hozzátartozók, összesen mintegy háromszázhetven, labdarúgást szerető ember üdvözölte a házigazda, a székesfehérvári Nagysándor József Híradózászlóalj és a főszervező, Jáger Tibor területi ügyvivő előkészítő munkáját. Aztán a meccsek utáni végső siker, így a vándorserleg és a kupa is – nem kis meglepetésre – a nagyoroszi légvédelmi rakétaezred csapatáé lett.   

A résztvevő csapatok Az ,,Egység kupa” kispályás labdarúgótorna szervezése még tavasszal elkezdődött. A házigazda székesfehérvári Nagysándor József Híradózászlóalj kollektívája és Jáger Tibor területi ügyvivő lelkes munkájának köszönhetően tizennégy csapat sorakozott fel – a Farkas László HOSZ elnök által – megnyitott bajnokságon. Rögtön mentek is a találgatások, vajon ki nyer, az előző héten Magyar Honvédség szintü kispályás bajnokságot nyert Alba Regia Vezetésbiztosító vagy az ott bronzérmes, ugyancsak székesfehérvári Nagysándor József Híradózászlóalj csapata?

Éppen gólt szerez a 2. helyezett MH HTPEK csapata. Középen Sándor Roland, a HOSZ gazdasági referenseAztán egyenes kieséses rendszerben egyre kisebb lett a mezőny, egyre színvonalasabb mérkőzéseket, egyre küzdelmesebb, izgalmasabb összecsapásokat láthatott a pályáról pályára vándorló közönség. A legjobb négy közé az említett fehérvári esélyeseken kívül a nagyorosziak és a fővárosi MH HTPEK csapata jutott. Az elődöntők aztán nem várt meglepetéseket hoztak, a vezetésbiztosítók együttesét a nagyorosziak, a híradókat pedig a fővárosiak ,,fektették két vállra”! A bronzérmet eldöntő, székesfehérvári házi csatát az Alba Regia nyerte, míg a döntőben 1-1-es végeredménnyel zárult 2X10 percet büntetőrúgásokkal nyerte meg a nagyoroszi csapat. Így aztán végső siker, a vándorserleg és a kupa is a nagyoroszi légvédelmi rakétaezred lelkes csapatáé lett.   

 

Eredmények: 1. helyezett: Légvédelmi Rakétaezred, Nagyoroszi

                         2. helyezett: MH HTPEK, Budapest

                         3. helyezett: Alba Regia, Székesfehérvár

                    

Az MH SZFP alapszervezete által felajánlott ,,legsportszerübb csapat” különdíjat a helyi Nagysándor József Híradózászlóalj labdarúgói nyerték. A legjobb mezőnyjátékos Kovács Tibor, a legjobb kapus Szántó Zsolt, míg a gólkirály Szücs István lett. Az Egység 2002 Kft. által felajánlott, a legjobb büntetőrúgónak felajánlott különdíjat pedig Petre Szabolcs, az MH KAJÜ Jobbágyiból érkezett labdarúgója érdemelte ki. ,,Nyerni azonban mindenki nyert”, hisz mint azt a rendezvényt bezáró, érmeket és díjakat átadó Tóth László HOSZ alelnök is megfogalmazta; mindenki egy kiváló sportélménnyel, emlékezetes családi nappal lett gazdagabb.   

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.