2024. 02. 21. szerda
Eleonóra
: 389 Ft   : 360 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nagyoroszi siker

Hosz  |  2004. 06. 06., 12:57

Immár negyedik alkalommal rendezte meg a Honvédszakszervezet és az Egység 2002 Kft. az ,,Egység kupa” kispályás labdarúgótornát. Noha az időjárás nem kedvezett, mégis tizennégy csapat, szervezők, kísérők, érdeklődők és hozzátartozók, összesen mintegy háromszázhetven, labdarúgást szerető ember üdvözölte a házigazda, a székesfehérvári Nagysándor József Híradózászlóalj és a főszervező, Jáger Tibor területi ügyvivő előkészítő munkáját. Aztán a meccsek utáni végső siker, így a vándorserleg és a kupa is – nem kis meglepetésre – a nagyoroszi légvédelmi rakétaezred csapatáé lett.   

A résztvevő csapatok Az ,,Egység kupa” kispályás labdarúgótorna szervezése még tavasszal elkezdődött. A házigazda székesfehérvári Nagysándor József Híradózászlóalj kollektívája és Jáger Tibor területi ügyvivő lelkes munkájának köszönhetően tizennégy csapat sorakozott fel – a Farkas László HOSZ elnök által – megnyitott bajnokságon. Rögtön mentek is a találgatások, vajon ki nyer, az előző héten Magyar Honvédség szintü kispályás bajnokságot nyert Alba Regia Vezetésbiztosító vagy az ott bronzérmes, ugyancsak székesfehérvári Nagysándor József Híradózászlóalj csapata?

Éppen gólt szerez a 2. helyezett MH HTPEK csapata. Középen Sándor Roland, a HOSZ gazdasági referenseAztán egyenes kieséses rendszerben egyre kisebb lett a mezőny, egyre színvonalasabb mérkőzéseket, egyre küzdelmesebb, izgalmasabb összecsapásokat láthatott a pályáról pályára vándorló közönség. A legjobb négy közé az említett fehérvári esélyeseken kívül a nagyorosziak és a fővárosi MH HTPEK csapata jutott. Az elődöntők aztán nem várt meglepetéseket hoztak, a vezetésbiztosítók együttesét a nagyorosziak, a híradókat pedig a fővárosiak ,,fektették két vállra”! A bronzérmet eldöntő, székesfehérvári házi csatát az Alba Regia nyerte, míg a döntőben 1-1-es végeredménnyel zárult 2X10 percet büntetőrúgásokkal nyerte meg a nagyoroszi csapat. Így aztán végső siker, a vándorserleg és a kupa is a nagyoroszi légvédelmi rakétaezred lelkes csapatáé lett.   

 

Eredmények: 1. helyezett: Légvédelmi Rakétaezred, Nagyoroszi

                         2. helyezett: MH HTPEK, Budapest

                         3. helyezett: Alba Regia, Székesfehérvár

                    

Az MH SZFP alapszervezete által felajánlott ,,legsportszerübb csapat” különdíjat a helyi Nagysándor József Híradózászlóalj labdarúgói nyerték. A legjobb mezőnyjátékos Kovács Tibor, a legjobb kapus Szántó Zsolt, míg a gólkirály Szücs István lett. Az Egység 2002 Kft. által felajánlott, a legjobb büntetőrúgónak felajánlott különdíjat pedig Petre Szabolcs, az MH KAJÜ Jobbágyiból érkezett labdarúgója érdemelte ki. ,,Nyerni azonban mindenki nyert”, hisz mint azt a rendezvényt bezáró, érmeket és díjakat átadó Tóth László HOSZ alelnök is megfogalmazta; mindenki egy kiváló sportélménnyel, emlékezetes családi nappal lett gazdagabb.   

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 13., 13:05
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024 nyarán, több mint 60 év szolgálat után nyugdíjazzák a Svéd Légierő ikonikus típusát, az SK 60 kiképző repülőgépet. A haderőnem méltóképpen búcsúzik a típustól, melynek kapcsán az első információk már napvilágra kerültek.

  Háború Művészete magazin

India védelmi minisztériuma 2024. február 16-án hagyta jóvá 15 darab, különböző változatú Airbus Defence C295 többfeladatú, tengerészeti járőr repülőgép megvásárlását.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.