2024. 06. 22. szombat
Paulina
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nagyoroszi siker

Hosz  |  2004. 06. 06., 12:57

Immár negyedik alkalommal rendezte meg a Honvédszakszervezet és az Egység 2002 Kft. az ,,Egység kupa” kispályás labdarúgótornát. Noha az időjárás nem kedvezett, mégis tizennégy csapat, szervezők, kísérők, érdeklődők és hozzátartozók, összesen mintegy háromszázhetven, labdarúgást szerető ember üdvözölte a házigazda, a székesfehérvári Nagysándor József Híradózászlóalj és a főszervező, Jáger Tibor területi ügyvivő előkészítő munkáját. Aztán a meccsek utáni végső siker, így a vándorserleg és a kupa is – nem kis meglepetésre – a nagyoroszi légvédelmi rakétaezred csapatáé lett.   

A résztvevő csapatok Az ,,Egység kupa” kispályás labdarúgótorna szervezése még tavasszal elkezdődött. A házigazda székesfehérvári Nagysándor József Híradózászlóalj kollektívája és Jáger Tibor területi ügyvivő lelkes munkájának köszönhetően tizennégy csapat sorakozott fel – a Farkas László HOSZ elnök által – megnyitott bajnokságon. Rögtön mentek is a találgatások, vajon ki nyer, az előző héten Magyar Honvédség szintü kispályás bajnokságot nyert Alba Regia Vezetésbiztosító vagy az ott bronzérmes, ugyancsak székesfehérvári Nagysándor József Híradózászlóalj csapata?

Éppen gólt szerez a 2. helyezett MH HTPEK csapata. Középen Sándor Roland, a HOSZ gazdasági referenseAztán egyenes kieséses rendszerben egyre kisebb lett a mezőny, egyre színvonalasabb mérkőzéseket, egyre küzdelmesebb, izgalmasabb összecsapásokat láthatott a pályáról pályára vándorló közönség. A legjobb négy közé az említett fehérvári esélyeseken kívül a nagyorosziak és a fővárosi MH HTPEK csapata jutott. Az elődöntők aztán nem várt meglepetéseket hoztak, a vezetésbiztosítók együttesét a nagyorosziak, a híradókat pedig a fővárosiak ,,fektették két vállra”! A bronzérmet eldöntő, székesfehérvári házi csatát az Alba Regia nyerte, míg a döntőben 1-1-es végeredménnyel zárult 2X10 percet büntetőrúgásokkal nyerte meg a nagyoroszi csapat. Így aztán végső siker, a vándorserleg és a kupa is a nagyoroszi légvédelmi rakétaezred lelkes csapatáé lett.   

 

Eredmények: 1. helyezett: Légvédelmi Rakétaezred, Nagyoroszi

                         2. helyezett: MH HTPEK, Budapest

                         3. helyezett: Alba Regia, Székesfehérvár

                    

Az MH SZFP alapszervezete által felajánlott ,,legsportszerübb csapat” különdíjat a helyi Nagysándor József Híradózászlóalj labdarúgói nyerték. A legjobb mezőnyjátékos Kovács Tibor, a legjobb kapus Szántó Zsolt, míg a gólkirály Szücs István lett. Az Egység 2002 Kft. által felajánlott, a legjobb büntetőrúgónak felajánlott különdíjat pedig Petre Szabolcs, az MH KAJÜ Jobbágyiból érkezett labdarúgója érdemelte ki. ,,Nyerni azonban mindenki nyert”, hisz mint azt a rendezvényt bezáró, érmeket és díjakat átadó Tóth László HOSZ alelnök is megfogalmazta; mindenki egy kiváló sportélménnyel, emlékezetes családi nappal lett gazdagabb.   

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Rendkívüli intézkedésekkel készül az olimpia miatt megnövekedett utas- és csomagforgalomra az Air France. A légitársaság több ezer fővel növelte dolgozói létszámát, minden üzemképes repülőgépét menetrendbe állítja és megerősíti poggyászkezelő részlegét.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.