2024. 04. 23. kedd
Béla
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Vasi győzelem a hadkiegészítők bajnokságán

Hosz  |  2004. 06. 30., 11:52

Szép hagyomány már, hogy évek óta a hadkiegészítők napja – július elseje – környékén rendezik meg a 20 hadkiegészítő parancsnokság kispályás labdarúgó-bajnokságát. Idén sem volt ez másként, hisz Győrött fantasztikus körülmények, az ETO műfüves pályája és enyhe időjárás várta a labdarúgás szerelmeseit. 

Immár nyolc éve, hogy először rendeztek a hadkiegészítő parancsnokságokon szolgálók részére kispályás labdarúgó-bajnokságot. Az idei rendezés, szervezés feladatai június 29-én a Győr-Moson-Sopron megyei hadkiegészítő parancsnokságé lettek. A selejtezők után 8 csapat – Komárom-Esztergom, Vas, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nógrád, Bács-Kiskun, Budapest, a címvédő Zala és a rendező Győr-Moson-Sopron – jutott a győri döntőbe. Az 5+1 fős csapatok 2X20 perces színvonalas csoportmérkőzéseket játszottak, majd a csoportgyőztesek még tovább küzdöttek az első helyért.

Már-már a jelenleg is zajló Európa-bajnokság hangulatát idéző, mindent eldöntő összecsapás után a győztesnek járó vándorserleget végül Vas megye csapata nyerte. A legjobb játékos a győri Fehér Gyula, a legjobb kapus a szinte végig törött kézzel védő Szabolcs megyei Török Sándor, míg a gólkirály a szombathelyi Vargyas Attila lett, a legidősebb játékosnak járó különdíjat a Komárom megyei Gál Ferenc érdemelte ki.

A verseny szponzorai között volt a katonák reprezentatív szakszervezete is. Tóth László, a Honvédszakszervezet alelnöke a nívós előkészítő- és szervezőmunkáért, valamint az eredményes lebonyolításért a Győr-Moson-Sopron megyei hadkiegészítő parancsnokság kollektívájának adott át ajándéktárgyat.

A bajnokság végeredménye: 1. Vas megye

                                                     2. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

                                                     3. Bács-Kiskun megye

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Májusi programajánlónkban sok repülős programot találhatnak Olvasóink, hiszen repülőnapok, családi napok, nyílt napok és egyéb rendezvények is várják a látogatókat!

  Háború Művészete magazin

Május első hetében rendezik meg a Maláj Királyi Haditengerészet napját, melyre már javában zajlik a felkészülés: a mai napi gyakorlás során, 2024. április 23-án, két forgószárnyas ütközött össze és zuhant le.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.