2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Vasi győzelem a hadkiegészítők bajnokságán

Hosz  |  2004. 06. 30., 11:52

Szép hagyomány már, hogy évek óta a hadkiegészítők napja – július elseje – környékén rendezik meg a 20 hadkiegészítő parancsnokság kispályás labdarúgó-bajnokságát. Idén sem volt ez másként, hisz Győrött fantasztikus körülmények, az ETO műfüves pályája és enyhe időjárás várta a labdarúgás szerelmeseit. 

Immár nyolc éve, hogy először rendeztek a hadkiegészítő parancsnokságokon szolgálók részére kispályás labdarúgó-bajnokságot. Az idei rendezés, szervezés feladatai június 29-én a Győr-Moson-Sopron megyei hadkiegészítő parancsnokságé lettek. A selejtezők után 8 csapat – Komárom-Esztergom, Vas, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Nógrád, Bács-Kiskun, Budapest, a címvédő Zala és a rendező Győr-Moson-Sopron – jutott a győri döntőbe. Az 5+1 fős csapatok 2X20 perces színvonalas csoportmérkőzéseket játszottak, majd a csoportgyőztesek még tovább küzdöttek az első helyért.

Már-már a jelenleg is zajló Európa-bajnokság hangulatát idéző, mindent eldöntő összecsapás után a győztesnek járó vándorserleget végül Vas megye csapata nyerte. A legjobb játékos a győri Fehér Gyula, a legjobb kapus a szinte végig törött kézzel védő Szabolcs megyei Török Sándor, míg a gólkirály a szombathelyi Vargyas Attila lett, a legidősebb játékosnak járó különdíjat a Komárom megyei Gál Ferenc érdemelte ki.

A verseny szponzorai között volt a katonák reprezentatív szakszervezete is. Tóth László, a Honvédszakszervezet alelnöke a nívós előkészítő- és szervezőmunkáért, valamint az eredményes lebonyolításért a Győr-Moson-Sopron megyei hadkiegészítő parancsnokság kollektívájának adott át ajándéktárgyat.

A bajnokság végeredménye: 1. Vas megye

                                                     2. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

                                                     3. Bács-Kiskun megye

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.