2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megjelent az Egység áprilisi száma

Hosz  |  2008. 03. 28., 09:46

Ismét sok hasznos információt tartalmaz az immár 15 esztendős Egység újság. Lapunk 2008/4. száma - egyebek mellett - tudósít szakszervezetünk vezetőinek németországi látogatásáról, a HÉF, a Honvédelmi Idősügyi Tanács, az elnökség és az ügyvezetés munkaétekezletéről, valamint a Honvéd Nyugdíjpénztár és a Hosz médiamegállapodásáról is. Az Egység közli a Magyar Honvédség 160 esztendős történetéről szóló sorozatunk 2. részét, de beszámol elnökünk pusztavacsi tájékoztatójáról is. Lapunk 20 színes oldalán ismét értesülhetnek a Hosz és az Egység 2002 Kft. legújabb szolgáltatásairól is. Az Egység április első napjaiban jut el tagjainkhoz, de a megjelent cikkek már most letölthetők honlapunkról. Kellemes kikapcsolódást, jó olvasást!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.