2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megjelent az Egység júniusi száma!

Hosz  |  2008. 05. 28., 12:42

Az Egység újság júniusi számában beszámolunk a katonanői szekció és a HM államtitkárának találkozójáról, a Hosz vezetőinek madridi és koszovói tárgyalásairól, de tovább folytatjuk a Magyar Honvédség 160 éves jubileumát bemutató sorozatunkat is. Az Egység felelős szerkesztője interjút közöl a HM frissen kinevezett jogi szakállamtitkárával, valamint az új pénzügyi kedvezmények kapcsán az együttműködési megállapodások aláíróival. ,,Mondja el" című rovatunk ez alkalommal annak járt utána, hogy miért jó ma katonának lenni. Tájékoztató és tagtoborzó rendezvényeink közül a Szentendrén és a ZMNE-n lebonyolított eseményekkel részletesen is foglalkozunk. A lap június első napjaiban jut el olvasóinkhoz, de a cikkek már letölthetők weblapunkról. Kellemes kikapcsolódást, jó olvasást!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.