2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megjelent az Egység júniusi száma!

Hosz  |  2008. 05. 28., 12:42

Az Egység újság júniusi számában beszámolunk a katonanői szekció és a HM államtitkárának találkozójáról, a Hosz vezetőinek madridi és koszovói tárgyalásairól, de tovább folytatjuk a Magyar Honvédség 160 éves jubileumát bemutató sorozatunkat is. Az Egység felelős szerkesztője interjút közöl a HM frissen kinevezett jogi szakállamtitkárával, valamint az új pénzügyi kedvezmények kapcsán az együttműködési megállapodások aláíróival. ,,Mondja el" című rovatunk ez alkalommal annak járt utána, hogy miért jó ma katonának lenni. Tájékoztató és tagtoborzó rendezvényeink közül a Szentendrén és a ZMNE-n lebonyolított eseményekkel részletesen is foglalkozunk. A lap június első napjaiban jut el olvasóinkhoz, de a cikkek már letölthetők weblapunkról. Kellemes kikapcsolódást, jó olvasást!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.