2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Júliusban is Hosz-Tv!

Hosz  |  2008. 07. 01., 21:15

A Hosz-Tv legújabb kiadásában Mészáros Géza Hosz elnök tájékoztat a minisztérium és a szakszervezet közötti tárgyalásakról, de beszámol az aktuális szervezeti ügyekről is. A mintegy 40 perces összeállításban a legfontosabb jogi ügyekkel, az Aktivitás Kupa félidei állásával, valamint a Hosz Hercules Se sikereivel is foglalkozunk. Az Egység 2002 Kft. ügyfélszolgálati rendjéről, valamint a legújabb szolgáltatásokról szóló riport után a Honvéd Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója a Pénztár küldöttközgyűléséről és aktuális hozamairól közöl inforációkat. Híradónk a Hosz reklámfilmjével ér véget, kellemes kikapcsolódást, jó tévézést.   

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.