2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

27. születésnapját ünnepelte idén a Honvédszakszervezet a Fővárosi Növény- és Állatkertben

2018. 09. 18., 14:45

Több, mint félezren ünnepelték együtt a Honvédszakszervezet 27. születésnapját a Fővárosi Állat- és Növénykertben 2018. szeptember 15-én…

A kedvező, napos időjárásnak köszönhetően már kora reggel sokan érkeztek a Honvédszakszervezet által 2018. szeptember 15-re kínált programra, a legfőbb látványosságokra, Flódnira a júniusban született sörényes hangyászkölyökre, a flamingófiókákra, Saudára a fiatal zsiráfra, és persze a számos már jól megszokott látnivalóra. Szakszervezeti tagjainkat családtagjaik, rokonaik és ismerőseik is elkísérték.

 

A bejáratnál az adminisztráció ideje alatt tisztségviselőink nagy szeretettel köszöntötték a honvédségi buszokkal érkező alapszervezetek tagjait, akik nagy számban vettek részt Győrből, Várpalotáról, Tatáról és Székesfehérvár és Szentes helyőrségből. 

A beléptetést követően Hanga Zoltán az Állatkert szóvivője és Czövek János a Hosz elnöke mondott rövid köszöntőt, majd a kötetlen szórakozásé volt a fő szerep.

 

A kisgyermekek nagy örömére találkozhattak saját kedvenceikkel az Állatkert lakói közül, valamint kedvezményes zsetonokat, úgynevezett SÜN-öket válthattak tagjaink és igénybe vehették a Holnemvolt Vár szórakoztató élményhelyeit, mint a törpekereket, a majomházat, a Varázs Padlás útvesztőjét, vagy békebeli fotókat készíthettek békebeli öltözékben.

Kiegészítő programként sokan választották a Városligetben ugyanekkor tartott Nemzeti Vágta, és a Magyar Honvédség kitelepült bemutatójának megtekintését.

Tagjaink - mint azt többen is elmondták - kitűnően érezték magukat és jövőre a Honvédszakszervezet 28. születésnapja alkalmából is szívesen vesznek részt a jól megszokott programon.

 

Szöveg: Klopfer Szandra

Fotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.