2024. 02. 25.
Géza
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

27. születésnapját ünnepelte idén a Honvédszakszervezet a Fővárosi Növény- és Állatkertben

2018. 09. 18., 14:45

Több, mint félezren ünnepelték együtt a Honvédszakszervezet 27. születésnapját a Fővárosi Állat- és Növénykertben 2018. szeptember 15-én…

A kedvező, napos időjárásnak köszönhetően már kora reggel sokan érkeztek a Honvédszakszervezet által 2018. szeptember 15-re kínált programra, a legfőbb látványosságokra, Flódnira a júniusban született sörényes hangyászkölyökre, a flamingófiókákra, Saudára a fiatal zsiráfra, és persze a számos már jól megszokott látnivalóra. Szakszervezeti tagjainkat családtagjaik, rokonaik és ismerőseik is elkísérték.

 

A bejáratnál az adminisztráció ideje alatt tisztségviselőink nagy szeretettel köszöntötték a honvédségi buszokkal érkező alapszervezetek tagjait, akik nagy számban vettek részt Győrből, Várpalotáról, Tatáról és Székesfehérvár és Szentes helyőrségből. 

A beléptetést követően Hanga Zoltán az Állatkert szóvivője és Czövek János a Hosz elnöke mondott rövid köszöntőt, majd a kötetlen szórakozásé volt a fő szerep.

 

A kisgyermekek nagy örömére találkozhattak saját kedvenceikkel az Állatkert lakói közül, valamint kedvezményes zsetonokat, úgynevezett SÜN-öket válthattak tagjaink és igénybe vehették a Holnemvolt Vár szórakoztató élményhelyeit, mint a törpekereket, a majomházat, a Varázs Padlás útvesztőjét, vagy békebeli fotókat készíthettek békebeli öltözékben.

Kiegészítő programként sokan választották a Városligetben ugyanekkor tartott Nemzeti Vágta, és a Magyar Honvédség kitelepült bemutatójának megtekintését.

Tagjaink - mint azt többen is elmondták - kitűnően érezték magukat és jövőre a Honvédszakszervezet 28. születésnapja alkalmából is szívesen vesznek részt a jól megszokott programon.

 

Szöveg: Klopfer Szandra

Fotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.