2024. 05. 29. szerda
Magdolna
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

27. születésnapját ünnepelte idén a Honvédszakszervezet a Fővárosi Növény- és Állatkertben

2018. 09. 18., 14:45

Több, mint félezren ünnepelték együtt a Honvédszakszervezet 27. születésnapját a Fővárosi Állat- és Növénykertben 2018. szeptember 15-én…

A kedvező, napos időjárásnak köszönhetően már kora reggel sokan érkeztek a Honvédszakszervezet által 2018. szeptember 15-re kínált programra, a legfőbb látványosságokra, Flódnira a júniusban született sörényes hangyászkölyökre, a flamingófiókákra, Saudára a fiatal zsiráfra, és persze a számos már jól megszokott látnivalóra. Szakszervezeti tagjainkat családtagjaik, rokonaik és ismerőseik is elkísérték.

 

A bejáratnál az adminisztráció ideje alatt tisztségviselőink nagy szeretettel köszöntötték a honvédségi buszokkal érkező alapszervezetek tagjait, akik nagy számban vettek részt Győrből, Várpalotáról, Tatáról és Székesfehérvár és Szentes helyőrségből. 

A beléptetést követően Hanga Zoltán az Állatkert szóvivője és Czövek János a Hosz elnöke mondott rövid köszöntőt, majd a kötetlen szórakozásé volt a fő szerep.

 

A kisgyermekek nagy örömére találkozhattak saját kedvenceikkel az Állatkert lakói közül, valamint kedvezményes zsetonokat, úgynevezett SÜN-öket válthattak tagjaink és igénybe vehették a Holnemvolt Vár szórakoztató élményhelyeit, mint a törpekereket, a majomházat, a Varázs Padlás útvesztőjét, vagy békebeli fotókat készíthettek békebeli öltözékben.

Kiegészítő programként sokan választották a Városligetben ugyanekkor tartott Nemzeti Vágta, és a Magyar Honvédség kitelepült bemutatójának megtekintését.

Tagjaink - mint azt többen is elmondták - kitűnően érezték magukat és jövőre a Honvédszakszervezet 28. születésnapja alkalmából is szívesen vesznek részt a jól megszokott programon.

 

Szöveg: Klopfer Szandra

Fotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A hadműveleti képességek fenntartása, továbbfejlesztése érdekében a Magyar Légierő számára kiemelt jelentőségű NATO egységbe integrálva, nagy kötelékben gyakorlatozni. Rövid beszámoló az idei Lion Effort gyakorlatról.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.