2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Napirenden az őszi Választmányi ülés

Hosz  |  2004. 09. 16., 14:04

Az éves munkatervnek megfelelően szeptember 16-án tartotta ülését a Honvédszakszervezet elnöksége. A budapesti Lehel úti objektumban megtartott eseményen az előző elnökségi ülés jegyzőkönyvének elfogadása után Farkas László számolt be az elmúlt időszak szakszervezeti történéseiről. A HOSZ elnökének aktuális tájékoztatója után az egyes napirendek megtárgyalása következett... 

Az elnökség részletesen foglalkozott a novemberi Országos Választmányi ülés határozat tervezeteivel. Egyeztettek az őszi rendezvény ügyrendjéről, a jövő évi költségvetés tervezetéről, a HOSZ Pénzkezelési és Gazdálkodási szabályzatáról, valamint a segélyezés jövőbeni rendjéről is. A HOSZ elnöksége emellett tárgyalt a szakszervezet és a Nyugállományú Tagozat SZMSZ-éről is.  

A HOSZ szeptember 16-i elnökségi ülésén mind a területi, mind a szakmai ügyvivők részt vettek.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.