2024. 06. 25. kedd
Vilmos
: 395 Ft   : 368 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Veszprémben járt a Mikulás!

Hosz  |  2008. 12. 12., 23:09

A Honvédszakszervezet Radar Alapszervezete és a HM Honvéd Kulturális Szolgáltató Kht. Veszprémi Intézménye közösen, december 5-én Télapó a Játszóházban címmel családi délutánt szervezett. A rendezvényen közel száz kisgyermek, sok Apuka és Anyuka is részt vett. A hangulatról az Iciri Piciri Együttes gondoskodott, Mikulás műsorukat adták elő. A Játszóházban ki-ki kedvére készíthetett karácsonyi díszeket, aki pedig megéhezett „Veszprémi kiflit” fogyaszthatott...

Programunk nagy sikert, de még nagyobb örömöt okozott gyermekeinknek. Jó volt látni a sugárzó arcokat, az önfeledten táncoló apróságokat, a csomagot bontogató apró kezeket és a kívánságokból ki nem fogyó csöppségeket és nem utolsósorban a mi jóságos Mikulásunkat, aki a feladatát rettentő türelemmel és odafigyeléssel végezte.

Ezúton köszönöm mindenkinek a segítségét, akik rendezvényünk sikeréért dolgoztak. Gondolok itt a humán szolgálatra, a logisztikára, az étkezdében dolgozókra, akik a méltán híres „Veszprémi kiflit” kimondottan a kicsiknek sütötték.

Karácsonyi szaloncukor

A Radar alapszervezet minden tagjának Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánva két zacskó szaloncukrot ajándékoztunk. A szaloncukor kiosztása egyben jó alkalom tagjainkkal való találkozásra, valamint az adategyeztetésre, a 2009-es naptárak és tagsági kártyát érvényesítő bélyegek kiosztására, de a felmerülő problémák megbeszélésére és az információcserére is.

Tagjaink most is nagy örömmel fogadták, a nálunk már hagyománnyá váló karácsonyi szaloncukrot.

                                                                                                                Szücs Andrea

                                                                                               Radar alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Az esős tavasz után végre itt a nyár, vele együtt a vakáció és a várva várt nyaralások időszaka is. Ha külföldi kikapcsolódásra vágyunk, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről 130 városba juthatunk el átszállás nélkül.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.