2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Győri nyugállományúak a laktanyában

Hosz  |  2008. 12. 16., 17:04

A Honvédszakszervezet Nyugállományú Tagozatának győri csoportja a laktanyában tartotta decemberi évzáró gyűlését...  

Több mint hetven fő részvételével az alakulat konferenciatermében tartotta soros összejövetelét a HOSZ Nyugállományú Tagozatának győri csoportja december 12-én. A rendezvényen jelen volt Varga László mk. dandártábornok parancsnok, Sörös István nyá. ezredes a HOSZ nyugállományú tagozat elnöke, Andor Tamás őrnagy a HOSZ elnökségi tagja, illetve Fekete Róbert mk. őrnagy a Nyugat-magyarországi Hadkiegészítő Parancsnokság megyei Toborzó és Érdekvédelmi Iroda vezetője. A megjelenteket Szőke István nyá. ezredes üdvözölte. Nyolcvanadik jubileumi születésnapja alkalmából Fodor Mihály és Rozgonyi Sándor nyá. ezredeseket, Fenyvesi Lajos, Fülep Gábor és Babics Domonkos nyá. alezredeseket, illetve 75. születésnapja alkalmából Polgár Antalnét és Varga Lajos nyá. őrnagyot külön is köszöntötte. Ezt követően Varga tábornok üdvözölte szépkorú kollégáinkat. A rendezvény hangulatos vacsorával és kötetlen beszélgetéssel zárult.

Andor Tamás

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.