2024. 05. 18. szombat
Alexandra, Erik
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Régi-új tag az Ellenőrző Bizottságban

Hosz  |  2009. 01. 20., 07:43

Az éves ülés- és rendezvényterv elfogadása után a 2009-es esztendőben napirendre kerülő témákat, illetve az éves ellenőrzési tervet is megbeszélte - január 19-i ülésén - szakszervezetünk ellenőrző bizottsága (EB). Nagy Zoltán EB elnök vezetésével tartott eseményen a továbbképzések és a választmányi ülések időpontjait is rögzítették. Szincsák Gyula alelnök részvételével zajlott programon személyi kérdésről is határoztak...

Szincsák Gyula alelnök elmúlt időszak szakszervezet-politikai ügyekről szóló tájékoztatója után az utolsó ellenőrző bizottsági ülés óta eltelt időszak történéseinek összegzése, valamint a tapasztalatok levonása szerepelt a napirenden. 

Ezt követően pedig személyi kérdéssel foglalkoztak. Az EB lemondott tagja, Varga Árpád pótlására a 2007-es kongresszuson legtöbb szavazatot kapott póttagot, az egykori EB tagot, Bali Jánost iktatták be. Így az EB albizottságainak összetétele is változott: a szabályzattal, illetve az Alapszabállyal foglalkozó albizottságot továbbra is Katócs Zsolt vezeti, Balogh Tibor mellett pedig Szijártó Zsolt is a tagok között szerepel. A pénzügyi és gazdálkodási albizottság vezetője Mihálykó Sándor, tagjai pedig: Bazsik István és Bali János.

Az ülés végén az EB - a Hosz elnökségének korábbi állásfoglalása alapján - javaslatot dolgozott ki a nyugállományú tagozat gazdálkodására vonatkozóan.  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024-05-07 13:18:55
Kedves Tagtársunk! 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának...

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.