2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Vezetőségi ülést tartott az Összhaderőnemi Parancsnokság Alapszervezete

Hosz  |  2009. 01. 26., 10:44

2009. január 15-én a székesfehérvári Kis trombitás vendéglőben, vacsorával egybekötött vezetőségi ülést tartott az Összhaderőnemi Parancsnokság Alapszervezete.

Az Alapszervezet vezetőségi tagjain kívül, a vezetőségi ülést megtisztelte jelenlétével Nagy Károly nyugat-magyarországi területi ügyvivő, Czövek János szárazföldi haderőnemi titkár és Tóvári Róbert légierő haderőnemi titkár. A vezetőségi ülés a megjelentek köszöntését követően, az Alapszervezet 2008. évi tevékenységéről szóló beszámolóval és a 2009. évi főbb feladatainak ismertetésével kezdődött. Ezt követően megválasztásra került - a tisztség megüresedése miatt - az új alapszervezeti vezető, Bácskai István és az új alapszervezeti vezető-helyettes, Sipos Adél személyében. A választás után az alapszervezeti vezetőség egyhangúlag fogadta el az Alapszervezet 2009. évi Pénzfelhasználási tervét, valamint a Honvédszakszervezet Önsegélyezési alapjához történő csatlakozásról szóló határozatot. Az este hátralévő részében pedig egy kellemes vacsorát fogyasztottak el az ülés résztvevői.

Székesfehérvár, 2009. január 20-án

                                                                            Bácskai István sk.

                                                                           alapszervezeti vezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.