2023. 12. 04. hétfő
Barbara, Borbála
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Euromil: Londonban tart ülést az Euromil

Hosz  |  2009. 09. 09., 18:04

Első alkalommal tart Londonban ülést az Euromil ügyvezető elnöksége. Szakszervezetünk alelnöke, dr. Heiling Ottó weblapunknak elmondta, hogy a szeptember 10-11-i esemény azért speciális, mert az Euromil eddig nem tartott olyan helyszínen értekezletet, ahol egyébként nincs bejegyzett érdekvédelmi szervezet. Az ügyvezető elnökség magyar tagja azt is kiemelte, hogy a június 22-i figyelmeztető demonstrációnk folytatásáról, a brüsszeli nemzetközi nyomásgyakorlás lehetőségeiről is tárgyal majd Londonban...

Dr. Heiling Ottó azt is elmondta, hogy az előzetes információk szerint hamarosan Nagy-Britanniában is megnyílik a lehetőség a katonák számára, hogy szakservezetet alakítsanak. A kétnapos londoni esemény részleteivel az Egység újság októberi száma foglalkozik majd - a szerk.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.