2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újra itt a HoszTv!

Hosz  |  2009. 11. 24., 17:03

Újra itt a HoszTv. Idei utolsó híradónk középpontjába a november 19-i választmányi ülésen történteket állítottuk. Nézőink értesülhetnek a 2010-es költségvetésünkről szóló határozatról, valamint a Liga tagsági viszonyról szóló döntésről is, interjúinkból pedig megtudhatják az aktuális híreinket. Mészáros Géza elnök a kereset-tárgyalások állásáról, Szincsák Gyula alelnök a HÉF féléves munkájáról, Sörös István tagozatelnök a társadalombiztosításról szóló törvény módosításáról, Bátor Ferenc elnökségi tag a balkáni tapasztalatszerzésről, Bácskai István alapszervezeti vezető pedig a brüsszeli Euromil elnökségi ülésről tájékoztatja nézőinket. A HoszTv mintegy harminc perces adása bemutatja az idei Szakszervezeti Munkáért Díjasokat, Szijártó Zsoltot és Jakubik Andrást is. Kellemes tévézést mindenkinek!  

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.