2023. 03. 28. kedd
Gedeon, Johanna
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megjelent az Egység legfrissebb száma!

Hosz  |  2010. 05. 25., 12:26

A júniusi Egység beszámol arról, hogy szakszervezetünk - az ottHonvédelem napján - miként segítette az árvíz miatt bajba jutott embereket. Lapunkban részletes tudósítást olvashatnak a legutóbbi elnökségi ülésről, a tavaszi választmányi ülésen, valamint a kormányzati ciklus utolsó HÉF ülésén történtekről is. Az újságban bemutatjuk dr. Hende Csabát, az új honvédelmi minisztert, Emmanuel Jacob Euromil elnököt, valamint Bagdi Sándort, az Egység 2002 Kft. új ügyvezetőjét is. Az Egység újra közli a Katonanői Életmódnap felhívását, de a norvég projekt legfrissebb történéseit is feldolgoztuk. A nyár közeledtével pedig pihenési, kikapcsolódási lehetőségeinket is közzé tesszük: üdülőink mellett a balatonfüredi és a ceglédi aquaparki programokat is elolvashatják. Lapunk június első hetében jut el tagjaink postaládájába. Kellemes kikapcsolódást, sok hasznos információt mindenkinek!    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.