2023. 03. 22. szerda
Beáta, Izolda
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megjelent a decemberi Egység újság

Hosz  |  2010. 12. 01., 09:48

Megjelent az Egység idei utolsó lapszáma! A lapban képriport formájában tekintünk vissza a rendkívüli kongresszus történéseire, emellett részetesen is beszámolunk az őszi választmányi ülés döntéseiről, de bemutatjuk az idei Szakszervezeti Munkáért Díjasokat és a szakszervezet elnökségének új tagját is. Interjút adott lapunknak Czövek János, a Hosz új elnöke, ezt az írást a 3. oldalon találják majd. Napról napra című összeállításunkban pedig beszámolunk arról, hogy az október 26-i rendkívüi kongresszus óta milyen egyeztetéseken vettek részt vezető tisztségviselőink, de arról is értesülhetnek, hogy milyen sikereket értünk el az érdekegyeztetés terén. Arról is értesülhetnek, hogy december 9-én összeül a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum (HÉF) is. Az Egység hír rovatában olvashatnak a legfrissebb szervezeti híreinkről, így a kecskeméti ,,Összefogás Napi" rendezvényről, valamint az alapszervezeteknél lezajlott tájékoztatókról is. Lapunk december első hetében jut el olvasóinkhoz, kellemes kikapcsolódást, sok hasznos információt mindenkinek! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.