2023. 12. 10.
Judit
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Év végi sajtóbeszélgetés

Hosz  |  2004. 12. 14., 15:02

A Honvédszakszervezet jogosítványait eddig is több esetben csorbították már a hatályos törvények. Egy, készülő Hjt. módosításban ezeket a jogosítványokat tovább igyekszik csökkenteni a szaktárca, ezért a katonák reprezentatív szakszervezete az Alkotmánybírósághoz fordul. E téma mellett, a minap  - csaknem három éves késéssel - megjelent, fokozottan veszélyes, egészségkárosító beosztások köréről, valamint a csökkentett napi szolgálati időre vonatkozó szabályokról szóló miniszteri rendeletről és az aktuális, katonákat érintő gondokról, - többek között - a haderőreform jelenlegi helyzetéről tartott - december 15-én, a Kerepesi úti Központi Irodában - sajtóbeszélgetést a Honvédszakszervezet.  A Népszava munkatársa mellett jelen volt a Magyar Távirati Iroda és a Magyar Honvéd szerkesztője is. Emellett a Népszabadság, a Magyar Nemzet és az Info Rádió is tudósított az eseményről.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.