2023. 12. 04. hétfő
Barbara, Borbála
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Az Egység 2002. Kft. hírei

Hosz  |  2005. 02. 08., 14:04

Örömmel jelentjük be, hogy a Vodafone és az Egység 2002 Kft. két éve tartó sikeres együttmüködésének köszönhetöen most lehetöség nyílt tagjaink számára az eddiginél kedvezményesebb tarifacsomag igénybevételére, mely nagyobb megtakarítást és alacsonyabb havi mobil költséget jelenthet minden csatlakozó számára.

Emellett a bérleti szerzödés minimum idötartamának lejáratát követöen, illetve az ezt megelözö három hónapban minden bérlö újabb akciós készüléket bérelhet meglévö csomagjához, melyet várhatóan február végétöl már kedvezöbb kondíciókkal használhat a Vodafone hálózatán.

A készülékfrissítési kedvezmény feltételei:

A hüségakciós program keretében tagjaink telefonszámokhoz kapcsolódóan rendelhetik meg az új készülékeket, így a bérleti szerzödés lejáratának dátuma a készülékek áránál is meghatározó tényezö:

– Ha már csak három hónap van hátra a szerzödés lejáratáig, a hüségakciós árlistán szereplö ár + 10 % fizetendö.

– Ha már lejárt az elöfizetési idötartam, akkor az aktuális hüségakciós árlistán szereplö ár van érvényben.

Az aktuális készülék ajánlat megtekinthetö a www.hsz.hu internetes oldalon.

Az új tarifacsomag érkezéséröl:

Az új kedvezményes tarifacsomagot a Vodafone várhatóan már február végétöl biztosítja minden tagunk számára, függetlenül az elöfizetéses idötartam státuszától, tehát minden felhasználó igényelheti a bérleti szerzödés lejárta elött és után egyaránt.

A pontos díjszabást valószínüleg már február elsö felében megtekinthetik a www.hsz.hu internetes oldalon.

Mit tehetek az elöfizetési idötartam lejárta után?

A bérleti szerzödésben meghatározott idötartam lejártával tagjaink számára lehetöség nyílik a szerzödés fenti kedvezmények igénybevételével történö meghosszabbítására, újabb szerzödés aláírása mellett. Ezzel szemben azok számára, akik az új kedvezmények ellenére nem kívánják fenntartani bérleményüket, megszüntethetik vagy módosíthatják az elöfizetöi jogviszonyt. Amennyiben lejárt a szerzödéses minimum idötartam, a bérlö írásbeli nyilatkozattal szerzödést bont. A bontási kérelem bejelentését követöen az Egység 2002. Kft. szerzödésbontási nyilatkozaton mondhatja fel az elöfizetöi jogviszonyt, mely a Vodafone-hoz történö beérkezésétöl számított legkésöbb 8 napon belül teljesítettnek tekinthetö. A felmondási határidön belül kimenö hívás, adat és egyéb forgalom kezdeményezésére nincs további lehetöség. A hó közben megszüntetett elöfizetés lezárt számláját a bérlö az aktuális tárgyhavi számlazárást követöen kapja kézhez, amiért anyagi felelösséggel tartozik.

– Elöfizetöi jogviszony átruházása:

Lejárt bérleti szerzödés esetén a bérlöknek jogosultsága van a szerzödésüket saját nevükre íratni telefonszámuk megtartásával, az átírás egyben tarifacsomag váltással jár. Az átírást igénylö tagok maguk választhatják ki, hogy milyen díjcsomaggal kívánják folytatni az elöfizetöi jogviszonyt (tájékoztatás a www.vodafone.hu internetes oldalon találhatnak az aktuális tarifacsomagokról), melyet ebben az esetben újabb két éves hüségnyilatkozat aláírása mellett tehetnek meg. Magánszemélyekkel való szerzödéskötés esetén a Vodafone normál esetben a megállapodást megelözöen hitelképességi vizsgálatot végez, melynek eredményétöl függöen a szerzödni kívánó egyén akár 80 000 Ft értékü kauciót is fizethet. Ennek megkönnyítése érdekében az Egység 2002. Kft. tagjai nem esnek át külön hitelképességi vizsgálaton, ezért az átírás megkezdése elött egységesen 20 000 Ft elöleget kell befizetniük postai csekken, melyet három  számlázási hónap elteltével a Vodafone visszatérít részükre jóváírás formájában. A tulajdonjogi átruházás költsége bruttó 2500 Ft, mely az átírást igénylö tagot terheli, a díj az egyéni elöfizetö elsö havi számlájában jelenik meg.

Az átírás folyamán újabb készülék vásárlására nincs lehetöség.

Átírási kérelem bejelentése esetén az Egység 2002. Kft. a tag rendelkezésére bocsátja a Vodafone ehhez szükséges nyomtatványait. (Nyomtatvány elöfizetöi jogviszony átíráshoz, Elöfizetöi szerzödés egyéni elöfizetök részére)

A nyomtatványokat kitöltés és aláírás után a Kft. eljuttatja a Vodafone levelezési címére, akik rövid elbírálás után végrehajtják az átírást, valamint a tarifacsomag váltást.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.