2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megjelent az áprilisi Egység újság!

Hosz  |  2012. 03. 30., 09:19

Április első napjaiban vehetik kézbe olvasóink lapunk idei negyedik számát. Az Egység tudósít a kereset-tárgyalásokról, a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum (HÉF) és az elnökség legutóbbi üléseiről, a katonanői szekció küldöttgyűléséről, valamint a háromnapos balatonkenesei szakszervezeti továbbképzésről is. ,,Az igazi életpálya-modell" címet viseli az a portré, melyet felelős szerkesztőnk a legidősebb hivatásos állományú tagunkról írt. Lapunk több olvasói levelet is közöl, melyek a múlt havi számban közzé tett miniszteri interjúra reagálnak. A számos hasznos információt - köztük tagjaink életbiztosításáról szóló legfontosabb tudnivalókat is - tartalmazó lap cikkeit már letölthetik honlapunkról. Jó olvasást mindenkinek!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.