2023. 12. 04. hétfő
Barbara, Borbála
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti tagok kezdeményeztek?

Hosz  |  2005. 02. 12., 18:58

Bocskai István, a szaktárca kommunikációs főosztályvezetője az MTI-nek - a Hosz elnöksége által február 11-én kiadott sajtóközleményre reagálva - azt mondta, hogy a találkozót a szakszervezeti tagok kezdeményezték.Ismertetése szerint Iváncsik Imre azért nem ment el a találkozóra, mert annak eredeti célja nem tudott volna érvényesülni, hiszen megjelent a szakszervezet elnöke is a megbeszélésen. Így nem lett esélyük a szakszervezeti tagoknak kifejteni azon álláspontjukat, amiért kezdeményezték a találkozót. Bocskai István hozzátette: a szaktárca a későbbiekben is készen áll arra, hogy megismerje a szakszervezet tagjainak álláspontját, de nem kívánnak beavatkozni az érdekvédelmi szervezet belügyeibe.    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.