2023. 10. 04. szerda
Ferenc
: 388 Ft   : 370 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

RKDSZ-nek nyújt kedvező szolgáltatást a Kft.

Hosz  |  2011. 08. 10., 10:54

A Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezete (RKDSZ) és az Egység 2002 Kft. együttműködési megállapodást kötött augusztus 10-én.Az Erste Ingatlanlízing Zrt. fővárosi, Népfürdő utcai székházában lebonyolított aláírási ceremónia előtt a Hosz, az RKDSZ és az Erste is megállapodást kötött, melynek lényege az, hogy a katonák körében már sikert aratott lakhatási támogatást segítő lízingkonstrukciót az RKDSZ tagjaira is kiterjesztik.A Kft. és az RKDSZ közötti megállapodást Ferenczi-Hevér Mónika ügyvezető és Vincze Tibor elnök írta alá...

Az Egység 2002 Kft. ügyvezetője honlapunknak elmondta: az RKDSZ tagjaira kiterjesztett lízingkonstrukció adminisztrációs feladatokat ad a Kft. számára. A regisztráció mellett mi juttatjuk majd el a regisztrációs lapokat az Erste Ingatlanlízing Zrt. számára, persze abban is közremüködünk, hogy az érdeklődők RKDSZ tagsági viszonyát igazoljuk. Azt gondolom, hogy sikeres lesz ez a szolgáltatás, és megfelelő lesz az érdeklődés a társszakszervezeti tagság körében.

Vincze Tibor RKDSZ elnök kérdésemre válaszolva kijelentette: A mai gazdasági- és illetményviszonyok mellett, amikor a lakáshoz jutás önerőből szinte lehetetlen, akkor ez a fajta lakhatási támogatás nagyon hosszú futamidővel és kedvező törlesztőrészlettel biztos, hogy segít kollégáinkon. Az érdeklődés megfelelő, az RKDSZ tagjai körében kelendő árú lesz ez a banki-szakszervezeti szolgáltatás. Az Egység 2002 Kft.-t azért kértük fel az adminisztráció végrehajtására, mert az elmúlt években kellő tapasztalatokat szerzett a kedvezményes banki-szakszervezeti konstrukció bonyolításában.

Az együttmüködés további részleteiről az Egység újság szeptemberi számában olvashatnak majd. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 08. 28., 09:00
30 éves a magyar katonai felsővezető-képzés! A jubileumi év tiszteletére rendezett ünnepségre Lippai Péter dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálat Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja meghív minden nyugállományú kollégát, aki az elmúlt 30 évben elvégezte a katonai felsővezető-képzést – köznapi nevén a vezérkari tanfolyamot.
2023. 09. 27., 12:32
2023.09.26-án Czövek János elnök és Bazsik István alelnök tartott tájékoztatót Kaposváron a HOSZ alapszervezeténél...
2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.

  JETfly Magazin

Újabb mérföldkövet jelentő esemény a Szlovák Légierő F-16-os beszerzési programjában: 2023. szeptember 29-én repült az első, szlovák részre készült F-16V.

  Háború Művészete magazin

Véget ért a leendő EUFOR parancsnok és törzse, valamint a magyar parancsnoki évhez kapcsolódó képességek (például támogató, tűzszerész, MEDEVAC) szakállománya részére tartott békeműveleti célfelkészítés szeptember 29-én.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.