2024. 04. 21.
Konrád
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

RKDSZ-nek nyújt kedvező szolgáltatást a Kft.

Hosz  |  2011. 08. 10., 10:54

A Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezete (RKDSZ) és az Egység 2002 Kft. együttműködési megállapodást kötött augusztus 10-én.Az Erste Ingatlanlízing Zrt. fővárosi, Népfürdő utcai székházában lebonyolított aláírási ceremónia előtt a Hosz, az RKDSZ és az Erste is megállapodást kötött, melynek lényege az, hogy a katonák körében már sikert aratott lakhatási támogatást segítő lízingkonstrukciót az RKDSZ tagjaira is kiterjesztik.A Kft. és az RKDSZ közötti megállapodást Ferenczi-Hevér Mónika ügyvezető és Vincze Tibor elnök írta alá...

Az Egység 2002 Kft. ügyvezetője honlapunknak elmondta: az RKDSZ tagjaira kiterjesztett lízingkonstrukció adminisztrációs feladatokat ad a Kft. számára. A regisztráció mellett mi juttatjuk majd el a regisztrációs lapokat az Erste Ingatlanlízing Zrt. számára, persze abban is közremüködünk, hogy az érdeklődők RKDSZ tagsági viszonyát igazoljuk. Azt gondolom, hogy sikeres lesz ez a szolgáltatás, és megfelelő lesz az érdeklődés a társszakszervezeti tagság körében.

Vincze Tibor RKDSZ elnök kérdésemre válaszolva kijelentette: A mai gazdasági- és illetményviszonyok mellett, amikor a lakáshoz jutás önerőből szinte lehetetlen, akkor ez a fajta lakhatási támogatás nagyon hosszú futamidővel és kedvező törlesztőrészlettel biztos, hogy segít kollégáinkon. Az érdeklődés megfelelő, az RKDSZ tagjai körében kelendő árú lesz ez a banki-szakszervezeti szolgáltatás. Az Egység 2002 Kft.-t azért kértük fel az adminisztráció végrehajtására, mert az elmúlt években kellő tapasztalatokat szerzett a kedvezményes banki-szakszervezeti konstrukció bonyolításában.

Az együttmüködés további részleteiről az Egység újság szeptemberi számában olvashatnak majd. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.