2024. 04. 19. péntek
Emma
: 395 Ft   : 371 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz júliális Cegléden és Tatabányán

Hosz  |  2010. 07. 03., 12:31

Cegléd, Tatabánya, Várpalota és Pápa - mindegyik strandfürdő július 3-án várta a Hosz tagjait. Cegléden immár hagyományos családi napot rendeztünk, míg Tatabányán, a helyi alapszervezet jóvoltából első alkalommal kapcsolódhattak ki szakszervezeti tagjaink és családtagjaik. Az Egység 2002 Kft. által szervezett - a csodálatos nyárban lebonyolított - programokon összesen közel ezren próbálhatták ki a különböző csúszdákat, fürdési lehetőségeket..

CeglédReggel felállt a stáb a bejáratnál, aztán sorban érkeztek a honvédségi autóbuszjáratok a parkolóba, majd az alapszervezeti határozatok átvétele után, a karszalagok kiosztása következett. Az Egység 2002 Kft. és a helyi fürdő által biztosított karszalaggal 10% kedvezményt kaptak a különböző étel (lángos, hot dog, stb.) - és ital (üdítő) árakból a fürdőzők.Délután fél 5-ig csodálatos strandidő volt, 30 Celsius fok feletti hőmérséklettel, majd jött egy negyedórás zápor, de még este 7 órakor is sokan fürdőztek a ceglédi strandon. Összesen 361 Hosz tag, illetve családtag próbálta ki idén a medencéket - tudta meg honlapunk Bagdi Sándortól, a családi napot rendező, Egység 2002 Kft. ügyvezetőjétől.Ceglédre a szolnoki alapszervezettől érkeztek a legtöbben, Mészáros Tibor alapszervezeti vezetőt 117 szakszervezeti tag, illetve családtag kísérte el a Jász-Nagykun-Szolnok megyei megyeszékhelyről és környékéről.A 3700 Ft-os jegyet átlagosan 2500 Ft-ért adták számunkra. Cegléden a Honvéd Önkéntes Magánnyugdíjpénztár is képviseltette magát, kis ajándékokkal és lufikkal kedveskedtek a gyermekeknek.Családi nap Tatabányán370 résztvevővel sikeres, élményekben gazdag családi napon vettek részt a Honvédszakszervezet tagjai és családtagjaik Tatabányán, az élményfürdőben.A gyermekeknek ingyenes játszóház biztosította az önfeledt szórakozást. A kedvezményes - 1300 Ft-os - belépőjegyek és az összes üzletben beváltható 15%-os kedvezmény a továbbiakban is rendelkezésére állnak tagjainknak.Köszönet a sikeres lebonyolításért tatai alapszervezetünk vezetőjének, Icusnak és Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervezőnek. Közigazgatási képviseleti titkárunk, Kun Feri a „feleségcipelő” verseny elődöntőjéig sikeresen képviselte szakszervezetünket. Összességében elmondható, hogy idén is kiváló hangulató és sikeres családi napot bonyolítottunk le mindkét helyszínen. Találkozzunk 2011-ben is!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.