2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz júliális Cegléden és Tatabányán

Hosz  |  2010. 07. 03., 12:31

Cegléd, Tatabánya, Várpalota és Pápa - mindegyik strandfürdő július 3-án várta a Hosz tagjait. Cegléden immár hagyományos családi napot rendeztünk, míg Tatabányán, a helyi alapszervezet jóvoltából első alkalommal kapcsolódhattak ki szakszervezeti tagjaink és családtagjaik. Az Egység 2002 Kft. által szervezett - a csodálatos nyárban lebonyolított - programokon összesen közel ezren próbálhatták ki a különböző csúszdákat, fürdési lehetőségeket..

CeglédReggel felállt a stáb a bejáratnál, aztán sorban érkeztek a honvédségi autóbuszjáratok a parkolóba, majd az alapszervezeti határozatok átvétele után, a karszalagok kiosztása következett. Az Egység 2002 Kft. és a helyi fürdő által biztosított karszalaggal 10% kedvezményt kaptak a különböző étel (lángos, hot dog, stb.) - és ital (üdítő) árakból a fürdőzők.Délután fél 5-ig csodálatos strandidő volt, 30 Celsius fok feletti hőmérséklettel, majd jött egy negyedórás zápor, de még este 7 órakor is sokan fürdőztek a ceglédi strandon. Összesen 361 Hosz tag, illetve családtag próbálta ki idén a medencéket - tudta meg honlapunk Bagdi Sándortól, a családi napot rendező, Egység 2002 Kft. ügyvezetőjétől.Ceglédre a szolnoki alapszervezettől érkeztek a legtöbben, Mészáros Tibor alapszervezeti vezetőt 117 szakszervezeti tag, illetve családtag kísérte el a Jász-Nagykun-Szolnok megyei megyeszékhelyről és környékéről.A 3700 Ft-os jegyet átlagosan 2500 Ft-ért adták számunkra. Cegléden a Honvéd Önkéntes Magánnyugdíjpénztár is képviseltette magát, kis ajándékokkal és lufikkal kedveskedtek a gyermekeknek.Családi nap Tatabányán370 résztvevővel sikeres, élményekben gazdag családi napon vettek részt a Honvédszakszervezet tagjai és családtagjaik Tatabányán, az élményfürdőben.A gyermekeknek ingyenes játszóház biztosította az önfeledt szórakozást. A kedvezményes - 1300 Ft-os - belépőjegyek és az összes üzletben beváltható 15%-os kedvezmény a továbbiakban is rendelkezésére állnak tagjainknak.Köszönet a sikeres lebonyolításért tatai alapszervezetünk vezetőjének, Icusnak és Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervezőnek. Közigazgatási képviseleti titkárunk, Kun Feri a „feleségcipelő” verseny elődöntőjéig sikeresen képviselte szakszervezetünket. Összességében elmondható, hogy idén is kiváló hangulató és sikeres családi napot bonyolítottunk le mindkét helyszínen. Találkozzunk 2011-ben is!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.