2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz júliális Cegléden és Tatabányán

Hosz  |  2010. 07. 03., 12:31

Cegléd, Tatabánya, Várpalota és Pápa - mindegyik strandfürdő július 3-án várta a Hosz tagjait. Cegléden immár hagyományos családi napot rendeztünk, míg Tatabányán, a helyi alapszervezet jóvoltából első alkalommal kapcsolódhattak ki szakszervezeti tagjaink és családtagjaik. Az Egység 2002 Kft. által szervezett - a csodálatos nyárban lebonyolított - programokon összesen közel ezren próbálhatták ki a különböző csúszdákat, fürdési lehetőségeket..

CeglédReggel felállt a stáb a bejáratnál, aztán sorban érkeztek a honvédségi autóbuszjáratok a parkolóba, majd az alapszervezeti határozatok átvétele után, a karszalagok kiosztása következett. Az Egység 2002 Kft. és a helyi fürdő által biztosított karszalaggal 10% kedvezményt kaptak a különböző étel (lángos, hot dog, stb.) - és ital (üdítő) árakból a fürdőzők.Délután fél 5-ig csodálatos strandidő volt, 30 Celsius fok feletti hőmérséklettel, majd jött egy negyedórás zápor, de még este 7 órakor is sokan fürdőztek a ceglédi strandon. Összesen 361 Hosz tag, illetve családtag próbálta ki idén a medencéket - tudta meg honlapunk Bagdi Sándortól, a családi napot rendező, Egység 2002 Kft. ügyvezetőjétől.Ceglédre a szolnoki alapszervezettől érkeztek a legtöbben, Mészáros Tibor alapszervezeti vezetőt 117 szakszervezeti tag, illetve családtag kísérte el a Jász-Nagykun-Szolnok megyei megyeszékhelyről és környékéről.A 3700 Ft-os jegyet átlagosan 2500 Ft-ért adták számunkra. Cegléden a Honvéd Önkéntes Magánnyugdíjpénztár is képviseltette magát, kis ajándékokkal és lufikkal kedveskedtek a gyermekeknek.Családi nap Tatabányán370 résztvevővel sikeres, élményekben gazdag családi napon vettek részt a Honvédszakszervezet tagjai és családtagjaik Tatabányán, az élményfürdőben.A gyermekeknek ingyenes játszóház biztosította az önfeledt szórakozást. A kedvezményes - 1300 Ft-os - belépőjegyek és az összes üzletben beváltható 15%-os kedvezmény a továbbiakban is rendelkezésére állnak tagjainknak.Köszönet a sikeres lebonyolításért tatai alapszervezetünk vezetőjének, Icusnak és Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervezőnek. Közigazgatási képviseleti titkárunk, Kun Feri a „feleségcipelő” verseny elődöntőjéig sikeresen képviselte szakszervezetünket. Összességében elmondható, hogy idén is kiváló hangulató és sikeres családi napot bonyolítottunk le mindkét helyszínen. Találkozzunk 2011-ben is!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.