2024. 05. 28. kedd
Csanád, Emil
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új lakások várják a Hosz tagjait Szolnokon és Pécsett

Hosz  |  2009. 07. 20., 15:42

Folyamatosan bővül azoknak a településeknek a sora, amelyekben új építésű lakásokat kínálnak eladásra – lízingelésre – az ingatlanfejlesztők. Az Erste Ingatlanlízing Zrt. változatlanul a hazai pénzügyi finanszírozás legoptimálisabb feltételeit biztosítja a Honvédszakszervezet tagjainak, s ez minimális készpénz esetén is lehetővé teszi kollégáink otthonhoz jutását. A július 15-én aláírt megállapodások szerint az ingatlanfejlesztők, a beruházók vállalták, hogy tagjaink speciális igényeit is teljesítik, s más, ugyancsak vonzó kedvezményeket nyújtanak...

Az egymást követő aláírás ceremóniákon jelen volt Váli Rózsa és Váli Csaba, a szolnoki székhelyü Roling Kft., illetve MEBA 2003 Kft. ügyvezetői, akik a Tisza-parti város központjában kínálnak minőségi lakásokat a Hosz tagjainak. A pécsi Minerva Holding ügyvezetője, Várady Péter pedig arról írt alá dokumentumot, hogy a Mecsek fővárosának centrumában egyedi stílusú, korszerü elosztású lakásokat biztosítanak érdeklődő kollégáinknak - ugyancsak jelentős kedvezményekkel.

A megállapodásokat a Honvédszakszervezet részéről Mészáros Géza elnök, az ERSTE Ingatlanlízing ZRt. képviseletében pedig Várkonyi Csaba vezérigazgató látta el kézjegyével. Az eseményen az ERSTE Ingatlanlízing ZRt. képviseletében megjelent még Szücs Károly értékesítési munkatárs, míg szakszervezetünk képviseletében Jáger Tibor, a Hosz szolgáltatás- és tagszervezője, valamint Sárkány Ferenc, az Egység 2002 Kft. ügyvezető igazgatója müködött közre.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A hadműveleti képességek fenntartása, továbbfejlesztése érdekében a Magyar Légierő számára kiemelt jelentőségű NATO egységbe integrálva, nagy kötelékben gyakorlatozni. Rövid beszámoló az idei Lion Effort gyakorlatról.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.