2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 399 Ft   : 374 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új lakások várják a Hosz tagjait Szolnokon és Pécsett

Hosz  |  2009. 07. 20., 15:42

Folyamatosan bővül azoknak a településeknek a sora, amelyekben új építésű lakásokat kínálnak eladásra – lízingelésre – az ingatlanfejlesztők. Az Erste Ingatlanlízing Zrt. változatlanul a hazai pénzügyi finanszírozás legoptimálisabb feltételeit biztosítja a Honvédszakszervezet tagjainak, s ez minimális készpénz esetén is lehetővé teszi kollégáink otthonhoz jutását. A július 15-én aláírt megállapodások szerint az ingatlanfejlesztők, a beruházók vállalták, hogy tagjaink speciális igényeit is teljesítik, s más, ugyancsak vonzó kedvezményeket nyújtanak...

Az egymást követő aláírás ceremóniákon jelen volt Váli Rózsa és Váli Csaba, a szolnoki székhelyü Roling Kft., illetve MEBA 2003 Kft. ügyvezetői, akik a Tisza-parti város központjában kínálnak minőségi lakásokat a Hosz tagjainak. A pécsi Minerva Holding ügyvezetője, Várady Péter pedig arról írt alá dokumentumot, hogy a Mecsek fővárosának centrumában egyedi stílusú, korszerü elosztású lakásokat biztosítanak érdeklődő kollégáinknak - ugyancsak jelentős kedvezményekkel.

A megállapodásokat a Honvédszakszervezet részéről Mészáros Géza elnök, az ERSTE Ingatlanlízing ZRt. képviseletében pedig Várkonyi Csaba vezérigazgató látta el kézjegyével. Az eseményen az ERSTE Ingatlanlízing ZRt. képviseletében megjelent még Szücs Károly értékesítési munkatárs, míg szakszervezetünk képviseletében Jáger Tibor, a Hosz szolgáltatás- és tagszervezője, valamint Sárkány Ferenc, az Egység 2002 Kft. ügyvezető igazgatója müködött közre.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.