2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új lakások várják a Hosz tagjait Szolnokon és Pécsett

Hosz  |  2009. 07. 20., 15:42

Folyamatosan bővül azoknak a településeknek a sora, amelyekben új építésű lakásokat kínálnak eladásra – lízingelésre – az ingatlanfejlesztők. Az Erste Ingatlanlízing Zrt. változatlanul a hazai pénzügyi finanszírozás legoptimálisabb feltételeit biztosítja a Honvédszakszervezet tagjainak, s ez minimális készpénz esetén is lehetővé teszi kollégáink otthonhoz jutását. A július 15-én aláírt megállapodások szerint az ingatlanfejlesztők, a beruházók vállalták, hogy tagjaink speciális igényeit is teljesítik, s más, ugyancsak vonzó kedvezményeket nyújtanak...

Az egymást követő aláírás ceremóniákon jelen volt Váli Rózsa és Váli Csaba, a szolnoki székhelyü Roling Kft., illetve MEBA 2003 Kft. ügyvezetői, akik a Tisza-parti város központjában kínálnak minőségi lakásokat a Hosz tagjainak. A pécsi Minerva Holding ügyvezetője, Várady Péter pedig arról írt alá dokumentumot, hogy a Mecsek fővárosának centrumában egyedi stílusú, korszerü elosztású lakásokat biztosítanak érdeklődő kollégáinknak - ugyancsak jelentős kedvezményekkel.

A megállapodásokat a Honvédszakszervezet részéről Mészáros Géza elnök, az ERSTE Ingatlanlízing ZRt. képviseletében pedig Várkonyi Csaba vezérigazgató látta el kézjegyével. Az eseményen az ERSTE Ingatlanlízing ZRt. képviseletében megjelent még Szücs Károly értékesítési munkatárs, míg szakszervezetünk képviseletében Jáger Tibor, a Hosz szolgáltatás- és tagszervezője, valamint Sárkány Ferenc, az Egység 2002 Kft. ügyvezető igazgatója müködött közre.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.