2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A SAS védelmében

Hosz  |  2009. 04. 22., 15:40

Sárkány Ferenc, az Egység 2002 Kft. igazgatója és Tukora Gábor, a Személyi Alkusz Szolgálat Kft. (SAS) igazgatója április 20-án együttműködési megállapodást írt alá. Az eseményen jelen volt Mészáros Géza, a Honvédszakszervezet elnöke és Jáger Tibor, a Hosz szolgáltatás-és tagszervezője is. A megállapodás alapján a pénzügyi szolgáltató szervezet díjmentes tanácsokat ad a Hosz, a HODOSZ és az FRDÉSZ tagoknak, amennyiben hitelrendezési problémájuk merül fel...

A SAS 100%-os országos lefedettséggel rendelkezik, s tizennyolc bankkal van partneri kapcsolatban. Tukora Gábor ügyvezető igazgató elmondta, hogy több kölcsönnél már célszerü összevonni, ütemezni, optimalizálni a törlesztő részletek fizetését, s az ügyfél teherviselésének ismeretében ehhez nyújtanak szakmailag megalapozott megoldási módokat.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.