2024. 07. 27. szombat
Liliána, Olga
: 392 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újabb kedvező lakásvásárlási lehetőségek a Hosz tagjainak

Hosz  |  2008. 07. 29., 16:40

Az értékesítést a Hosz tagjai számára az érdekvédelmi szervezet koordinálja, a beruházó az Elephant Holding Zrt., a pénzügyi finanszírozó pedig ezúttal is az Erste Ingatlanlízing Zrt. lesz. Mészáros Géza, a Hosz elnöke a hármas együttműködést szentesítő - július 4-i - aláírási ceremónián hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium pozitív szerepét, amely lehetővé teszi az albérleti hozzájárulás lízingdíjjá történő konvertálását...

A fejlesztendő területek- lakóingatlanok vonatkozásában- az első, eladott lakások tekintetében pedig az ötödik legnagyobb hazai cég az Elephant Holding Zrt. Napjainkban a cég kivitelezésében 3000, különböző müszaki készültségi szinten lévő lakás vár új tulajdonosára, és remélhetőleg közöttük megtalálhatjuk majd a Honvédszakszervezet tagjait is. Zelei Zoltán, a holding értékesítési vezetője elmondta, hogy elsősorban Budapest kertvárosaiban és az agglomerációiban kínálnak minden igényt kielégítő társasházi, panorámás, mediterrán stílusú lakásokat eladásra. Az Elephant Holding Zrt. nevében Yan Lis vezérigazgató (képünkön jobbra) látta el kézjegyével a megállapodást.

Mint azt fentebb már olvashatták az értékesítést a Hosz tagjai számára az érdekvédelmi szervezet koordinálja, a pénzügyi finanszírozó pedig az Erste Ingatlanlízing Zrt. lesz. Mészáros Géza, a Hosz elnöke a hármas együttmüködést szentesítő aláírási ceremónián hangsúlyozta a Honvédelmi Minisztérium pozitív szerepét, amely lehetővé teszi az albérleti hozzájárulás lízingdíjjá történő konvertálását. Ennek eredményeképp a katonák a legjobb minőségü lakást, legkedvezőbb pénzügyi konstrukciót és a kiemelt ügyfélnek járó gyorsított ügyintézést kapják.

Várkonyi Csaba, az Erste Ingatlanlízing Zrt. vezérigazgatója (képünkön balra) a korábbi kedvező tapasztalatok alapján újabb sikeres üzletkötésekben bízik, hiszen eddig is kitünő kapcsolatok kötötték pénzintézetét mind a Honvédszakszervezethez, mind az Elephant Holding Zrt.-hez. Elmondta, hogy a jelenlegi konstrukció lebonyolítója a XI. kerülteti Bartók-házban müködő Erste fiók lesz, ahol már felkészültek a Hosz tagjainak fogadására.

Az FRDÉSZ szolgáltató központjában megrendezett aláírási ceremónián Sárkány Ferenc, az Egység 2002 Kft. ügyvezetője és Jáger Tibor szolgáltatás- és tagszervező is részt vett.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 25., 13:35
A Magyar Közlöny 2024. évi 69. számában 2024. június 28-án kihirdetésre került a honvédek jogállásáról szóló 137/2024. (VI. 28.) Korm. rendelet (Hjkr.)
2024. 07. 26., 09:48
2024.07.23-án Bazsik István elnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő tartott tájékoztatót Tatán
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.

  JETfly Magazin

2024. július 22-én újabb mérföldkövet jelentő eseményt regisztrálhatott a Szlovák Légierő: megérkezett az első két F-16 Block 70 vadászbombázó északi szomszédunk Malacky-Kuchyňa Légibázisára.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.