2024. 07. 27. szombat
Liliána, Olga
: 392 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Együttműködési megállapodás a Merkantil Bankkal

Hosz  |  2008. 05. 28., 17:23

Mészáros Géza, a Honvédszakszervezet elnöke, valamint két rangos pénzintézet vezető munkatársa a közelmúltban együttműködési megállapodást látott el kézjegyével. A dokumentumokban rögzítettek alapján a Hosz tagjai jelentős kedvezményekben részesülnek, amennyiben igénybe veszik a Merkantil Bank, valamint a Generali-Providencia Biztosító Zrt. szolgáltatásait. Az elõbbi pénzügyi szervezettel kötött kontraktus sajátos „belépőt” biztosít az ország közel félezer autókereskedésébe: gördülékennyé teszi az ügyintézést, megkönnyíti a vásárlást. A konkrétumokról Mihó Mihályt, a Merkantil Bank értékesítési igazgatóságának ügyvezetõ igazgató helyettesét kérdeztük:

- A bankunk által nyújtott szolgáltatásoknak számtalan elõnyét élvezhetik a Honvédszakszervezet tagjai, mindössze az autógyárak támogatásával biztosított olyan kedvezményekkel nem tudunk konkurálni, amelyek általában egy-egy új márka bevezetését segítik elõ. Ilyenek például a Honda 2,99%-os, a Renault 4,99%, vagy a Peugeot 3,08%-os kamatozású hitelei. Számunkra természetesen nem ezek az akciók jelentik az igazi kihívást, nem ezekkel kívánunk versenyezni. Pénzintézetünk a személyes kapcsolattartáson keresztül azt szeretné elérni: a Honvédszakszervezet tagja valóban az összes lehetséges hitelkonstrukció ismeretében döntsön autója megvásárlásának pénzügyi fedezetérõl. Ez csak a piac tökéletes ismeretében történhet, s az a nem titkolt célunk, hogy a kereskedelemben fellelhetõ konstrukcióknál jobb helyzetbe hozzuk a katonákat. Ha az elvárt színvonalon teljesítjük szerzõdésben vállalt kötelezettségeinket, a Merkantil Bank további ügyfélkörrel bõvülhet, mégpedig úgy, hogy a termék árazása egyedileg, a célcsoportnak megfelelõen lesz kialakítva. Bízunk abban, hogy a Hosz tagjai feltétlen bizalommal fordulnak munkatársainkhoz, hiszen mi is egy minõsített partnert látunk bennük. Ez érthetõ is, hiszen a katonák állami alkalmazottként stabil jövedelemmel és remélhetõleg hosszú távú munkaviszonnyal rendelkeznek. Ennek megfelelõen a hitelbírálatnál sem oly szigorúak a velük szemben támasztott követelmények - ez annyit jelent, hogy az átlagosnál kevesebb dokumentumot kérünk tõlük, s az elbírálás ideje is rövidebb. Reméljük, hogy az együttmûködési megállapodásnak köszönhetõen konkrét, egyedi ügyekben is segítséget tudunk nyújtani a Honvédszakszervezet tagjainak az autóvásárlásnál. Cégünk tehát egyfajta fogódzkodót, iránymutatást is jelent: legyen a katonáknak összehasonlítási alapjuk, melynek alapján megfontoltan dönthetnek autóvásárlásukról.

Ennek megfelelõen örömmel veszünk részt mindazokon a fórumokon, melyeken a Honvédszakszervezet és a vele kapcsolatban lévõ pénzintézetek bemutathatják szolgáltatásaikat.

Tekintettel arra, hogy országos hálózattal rendelkezünk, lehetõségünk nyílik arra, hogy közvetlen kontaktusba kerüljünk valamennyi érdeklõdõvel, hogy megismertessük velük, miként mûködik az általunk felkínált konstrukció. Így természetesen az érdeklõdõk is eldönthetik, hogy a velünk kapcsolatban álló ötszáz magyarországi márkakereskedõ közül hol kívánják érvényesíteni a Merkantil Bank kedvezményes autóvásárlási hitelkonstrukcióját.

Letölthetõ állományok:Tájékoztató levél

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 25., 13:35
A Magyar Közlöny 2024. évi 69. számában 2024. június 28-án kihirdetésre került a honvédek jogállásáról szóló 137/2024. (VI. 28.) Korm. rendelet (Hjkr.)
2024. 07. 26., 09:48
2024.07.23-án Bazsik István elnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő tartott tájékoztatót Tatán
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.

  JETfly Magazin

2024. július 22-én újabb mérföldkövet jelentő eseményt regisztrálhatott a Szlovák Légierő: megérkezett az első két F-16 Block 70 vadászbombázó északi szomszédunk Malacky-Kuchyňa Légibázisára.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.