2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Együttműködési megállapodás a Merkantil Bankkal

Hosz  |  2008. 05. 28., 17:23

Mészáros Géza, a Honvédszakszervezet elnöke, valamint két rangos pénzintézet vezető munkatársa a közelmúltban együttműködési megállapodást látott el kézjegyével. A dokumentumokban rögzítettek alapján a Hosz tagjai jelentős kedvezményekben részesülnek, amennyiben igénybe veszik a Merkantil Bank, valamint a Generali-Providencia Biztosító Zrt. szolgáltatásait. Az elõbbi pénzügyi szervezettel kötött kontraktus sajátos „belépőt” biztosít az ország közel félezer autókereskedésébe: gördülékennyé teszi az ügyintézést, megkönnyíti a vásárlást. A konkrétumokról Mihó Mihályt, a Merkantil Bank értékesítési igazgatóságának ügyvezetõ igazgató helyettesét kérdeztük:

- A bankunk által nyújtott szolgáltatásoknak számtalan elõnyét élvezhetik a Honvédszakszervezet tagjai, mindössze az autógyárak támogatásával biztosított olyan kedvezményekkel nem tudunk konkurálni, amelyek általában egy-egy új márka bevezetését segítik elõ. Ilyenek például a Honda 2,99%-os, a Renault 4,99%, vagy a Peugeot 3,08%-os kamatozású hitelei. Számunkra természetesen nem ezek az akciók jelentik az igazi kihívást, nem ezekkel kívánunk versenyezni. Pénzintézetünk a személyes kapcsolattartáson keresztül azt szeretné elérni: a Honvédszakszervezet tagja valóban az összes lehetséges hitelkonstrukció ismeretében döntsön autója megvásárlásának pénzügyi fedezetérõl. Ez csak a piac tökéletes ismeretében történhet, s az a nem titkolt célunk, hogy a kereskedelemben fellelhetõ konstrukcióknál jobb helyzetbe hozzuk a katonákat. Ha az elvárt színvonalon teljesítjük szerzõdésben vállalt kötelezettségeinket, a Merkantil Bank további ügyfélkörrel bõvülhet, mégpedig úgy, hogy a termék árazása egyedileg, a célcsoportnak megfelelõen lesz kialakítva. Bízunk abban, hogy a Hosz tagjai feltétlen bizalommal fordulnak munkatársainkhoz, hiszen mi is egy minõsített partnert látunk bennük. Ez érthetõ is, hiszen a katonák állami alkalmazottként stabil jövedelemmel és remélhetõleg hosszú távú munkaviszonnyal rendelkeznek. Ennek megfelelõen a hitelbírálatnál sem oly szigorúak a velük szemben támasztott követelmények - ez annyit jelent, hogy az átlagosnál kevesebb dokumentumot kérünk tõlük, s az elbírálás ideje is rövidebb. Reméljük, hogy az együttmûködési megállapodásnak köszönhetõen konkrét, egyedi ügyekben is segítséget tudunk nyújtani a Honvédszakszervezet tagjainak az autóvásárlásnál. Cégünk tehát egyfajta fogódzkodót, iránymutatást is jelent: legyen a katonáknak összehasonlítási alapjuk, melynek alapján megfontoltan dönthetnek autóvásárlásukról.

Ennek megfelelõen örömmel veszünk részt mindazokon a fórumokon, melyeken a Honvédszakszervezet és a vele kapcsolatban lévõ pénzintézetek bemutathatják szolgáltatásaikat.

Tekintettel arra, hogy országos hálózattal rendelkezünk, lehetõségünk nyílik arra, hogy közvetlen kontaktusba kerüljünk valamennyi érdeklõdõvel, hogy megismertessük velük, miként mûködik az általunk felkínált konstrukció. Így természetesen az érdeklõdõk is eldönthetik, hogy a velünk kapcsolatban álló ötszáz magyarországi márkakereskedõ közül hol kívánják érvényesíteni a Merkantil Bank kedvezményes autóvásárlási hitelkonstrukcióját.

Letölthetõ állományok:Tájékoztató levél

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.