2024. 03. 02. szombat
Lujza
: 394 Ft   : 364 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Együttműködési megállapodás a Merkantil Bankkal

Hosz  |  2008. 05. 28., 17:23

Mészáros Géza, a Honvédszakszervezet elnöke, valamint két rangos pénzintézet vezető munkatársa a közelmúltban együttműködési megállapodást látott el kézjegyével. A dokumentumokban rögzítettek alapján a Hosz tagjai jelentős kedvezményekben részesülnek, amennyiben igénybe veszik a Merkantil Bank, valamint a Generali-Providencia Biztosító Zrt. szolgáltatásait. Az elõbbi pénzügyi szervezettel kötött kontraktus sajátos „belépőt” biztosít az ország közel félezer autókereskedésébe: gördülékennyé teszi az ügyintézést, megkönnyíti a vásárlást. A konkrétumokról Mihó Mihályt, a Merkantil Bank értékesítési igazgatóságának ügyvezetõ igazgató helyettesét kérdeztük:

- A bankunk által nyújtott szolgáltatásoknak számtalan elõnyét élvezhetik a Honvédszakszervezet tagjai, mindössze az autógyárak támogatásával biztosított olyan kedvezményekkel nem tudunk konkurálni, amelyek általában egy-egy új márka bevezetését segítik elõ. Ilyenek például a Honda 2,99%-os, a Renault 4,99%, vagy a Peugeot 3,08%-os kamatozású hitelei. Számunkra természetesen nem ezek az akciók jelentik az igazi kihívást, nem ezekkel kívánunk versenyezni. Pénzintézetünk a személyes kapcsolattartáson keresztül azt szeretné elérni: a Honvédszakszervezet tagja valóban az összes lehetséges hitelkonstrukció ismeretében döntsön autója megvásárlásának pénzügyi fedezetérõl. Ez csak a piac tökéletes ismeretében történhet, s az a nem titkolt célunk, hogy a kereskedelemben fellelhetõ konstrukcióknál jobb helyzetbe hozzuk a katonákat. Ha az elvárt színvonalon teljesítjük szerzõdésben vállalt kötelezettségeinket, a Merkantil Bank további ügyfélkörrel bõvülhet, mégpedig úgy, hogy a termék árazása egyedileg, a célcsoportnak megfelelõen lesz kialakítva. Bízunk abban, hogy a Hosz tagjai feltétlen bizalommal fordulnak munkatársainkhoz, hiszen mi is egy minõsített partnert látunk bennük. Ez érthetõ is, hiszen a katonák állami alkalmazottként stabil jövedelemmel és remélhetõleg hosszú távú munkaviszonnyal rendelkeznek. Ennek megfelelõen a hitelbírálatnál sem oly szigorúak a velük szemben támasztott követelmények - ez annyit jelent, hogy az átlagosnál kevesebb dokumentumot kérünk tõlük, s az elbírálás ideje is rövidebb. Reméljük, hogy az együttmûködési megállapodásnak köszönhetõen konkrét, egyedi ügyekben is segítséget tudunk nyújtani a Honvédszakszervezet tagjainak az autóvásárlásnál. Cégünk tehát egyfajta fogódzkodót, iránymutatást is jelent: legyen a katonáknak összehasonlítási alapjuk, melynek alapján megfontoltan dönthetnek autóvásárlásukról.

Ennek megfelelõen örömmel veszünk részt mindazokon a fórumokon, melyeken a Honvédszakszervezet és a vele kapcsolatban lévõ pénzintézetek bemutathatják szolgáltatásaikat.

Tekintettel arra, hogy országos hálózattal rendelkezünk, lehetõségünk nyílik arra, hogy közvetlen kontaktusba kerüljünk valamennyi érdeklõdõvel, hogy megismertessük velük, miként mûködik az általunk felkínált konstrukció. Így természetesen az érdeklõdõk is eldönthetik, hogy a velünk kapcsolatban álló ötszáz magyarországi márkakereskedõ közül hol kívánják érvényesíteni a Merkantil Bank kedvezményes autóvásárlási hitelkonstrukcióját.

Letölthetõ állományok:Tájékoztató levél

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A Gripen legújabb generációjának számító E változatból Svédország mellett eddig csak Brazília rendelt, ezért a gyártó világszerte új vásárlókat keres: jelenleg európai, ázsiai és dél-amerikai országokkal zajlanak tárgyalások.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.