2023. 06. 02. péntek
Anita, Kármen
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Új partnerünk az Ella bank

Hosz  |  2008. 05. 05., 18:04

Újabb kedvezmény a Hosz tagjainak A Hosz partneri köre újabb pénzügyi szervezettel gyarapodott: november 12-én Mészáros Géza elnök látta el kézjegyével azt a megállapodást, amely kitűnő konstrukciókat tartalmaz tagjaink számára...

Az Ella bank által nyújtott szolgáltatások közül talán a legfontosabb, hogy a 2.800 forintos számlanyitási -, és a 4.000 forintos netbank belépési díj megfizetése után az összes átutalás, bankszámlakivonat és netbank használat ingyenes. A fenti összeg egyébként két évig kártyadíjat is tartalmaz, valamint a látra szóló 5%-os kamat garantálását. A pazar kedvezmény érzékeltetéséül fontos kiemelni, hogy ez a kamatláb másutt – vagyis a magyarországi bankok jelentős részénél – általában 0,5% körül van.

Rábe István, a pénzügyi cég ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a megállapodás aláírása csa egy folyamat kezdete.

- Az Ella bank és a Honvédszakszervezet egyaránt folyamatosan bővíti szolgáltatásait. Érthető tehát, hogy egymásra találtunk, hiszen a pénzügyi szolgáltatás az egyik legkényesebb a gazdaságban – elsősorban bizalmi kérdés. Fontos szempont a kényelem is, hiszen a Hosz tagjainak nem kell utánajárni az általunk kínált konstrukcióknak – házhoz visszük az információkat, s ha igény merül fel, az újabb kihívásoknak is meg kívánunk felelni. Érdemes egyébként összevetni más bankokkal az általunk nyújtott kedvezményeket, s kiderül, hogy jelzáloghitelezésben, számlavezetésben valóban a legjobbak vagyunk.

Süli-Szita-K.N.F. - HOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.
2023-01-31 14:08:05
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány 2021. évi projekt keretében az alapítvány működési költségeinek támogatása és szakmai programjai (tanácsadás, szakmai jogi tájékoztatások) valósulhattak meg.

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

1942 tavaszán, a megtépázott amerikai USS Houston és az ausztrál HMAS Perth cirkálók, a Jáva-tengeren előző nap vívott tengeri csata túlélőiként, a Jáva és Szumátra között húzódó Szunda-szoroson át próbáltak egérutat nyerni a megállíthatatlanul előrenyomuló japánok elől. Nem jártak sikerrel és sorsukat sokáig homály fedte.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.