2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz Tv: Fürdőnap Tatabányán és Cegléden

Hosz  |  2012. 04. 05., 08:55

Újra forgattunk, ezúttal a július 7-i családi napokat állítottuk a híradó fókuszába. Emellett persze rengeteg információval szolgálunk az elmúlt hetek történéseiből is, hiszen híreink között az OKÉT, valamint az elnökségi ülésen történteket is bemutatjuk. Sporthíreink pedig az MH kispályás focibajnokságról, a BAM eredményhirdetésről, valamint a várpalotai horgászversenyről is tudósítanak. Jó tévézést mindenkinek!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.