2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megjelent az Egység novemberi száma!

Hosz  |  2012. 10. 30., 15:38

A választmányi ülésen történetekről olvashatnak, ha fellapozzák az Egység újság legfrissebb számát. A 3. oldalon pedig Gaskó István, a Liga elnöke mondja el, miért is lesz sikeres a Hosz és a Liga új együttműködése. Miután részletes tudósítást közlünk az önkéntes tartalékosok bevonulásáról, kiképzéséről és fogadalomtételéről, helyet adunk a budapesti, tatai és debreceni tapasztalatoknak is. Az Egység a Parlamentben történtek mellett a kibontakozó új fegyveres és rendvédelmi szakszervezeti kapcsolatrendszerről, valamint a V4-ek csehországi találkozójáról és az ott elfogadott nyilatkozatáról is beszámol. Ez alkalommal sem maradhat el a sportcikk: a 20. oldalon a Vas megyei kerékpáros túráról értesülhetnek. Az Egység 2012/11. száma november első hetében jut el olvasóinkhoz!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.