2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató a Vodafone szerződésről

Hosz  |  2013. 03. 08., 14:06

Tisztelt Ügyfelünk! Az Egység 2002 Kft. és a Vodafone Magyarország Zrt. közötti fennálló együttműködési megállapodás  2013. február 21.-i nappal megszűnt. Ennek köszönhetően az Egység 2002 Kft. és ügyfelei között is megszűnt a mobiltelefon szolgáltatás. A szerződések zárása és pénzügyi elszámolás az alábbiak szerint történik.

A szerződés megszünését követő 45.  napon  a Vodafone Zrt. pénzügyileg elszámol a Kft-el. Ennek keretében lista készül a Vodafone rendszerébe átlépett számlafizető ügyfél  neve és telefonszáma szerint valamennyi kifizetetlen tartozásról. Az elszámolást követően - várhatóan 2013.április 08-án – a  tartozásokat a Kft. kézfizető kezesség jogcímén  az ügyfél helyett kifizeti a Vodafone Zrt.-nek. Ezen tartozásokat a továbbiakban a Kft-nek kell kifizetni. Amennyiben az ügyfél tartozását a felszólítástól számított 8 napon belül nem fizeti ki a tartozásokat az Egység 2002 Kft. végrehajtás alá  vonja. Fentiek miatt kérjük az ügyfeleket hogy tartozásukat 2013. március 31-ig fizessék ki a Vodafone Zrt,-nek.Az ügyfelek ( Bérlők ) és az Egység 2002 Kft. között a szerződések és számlazárások az alábbi ütemben és módon történnek:1. Az ügyfél szerződésének felülvizsgálata mely tartalmazza a szerződés megszünésének idejét a megszünésből adódó kötelezettségeket ( Pl. roaming szolgáltatás elszámolhatósága ) és az ügyfél által kifizetett kaució, biztosítás és regisztrációs díj mértékét.2. A szerződés ill. szerződések során a Bérlő által bérbevett készülékek azonosítását. A készülékek  a Kft. tulajdonát képezik ezért azt az ügyfél vagy leadja, vagy a készülék bekerülési értékének 1%-ért megvásárolhatja. Ha egyiket sem teszi a készülék ára  a kaucióba  ill. biztosítékba beszámításra kerül. Ezen elszámolás feltétele a kaució visszafizetésének.3. A Bérlő által igénybevett telefonszolgáltatások díjainak folyószámla ellenőrzése.4. Ezt követően az elszámolásról az ügyfél elszámoló levelet kap ahol a Kft. elszámolja és pénzügyileg rendezi a kauciót, biztosítékot, a készülék megvásárlását és az aktuális folyószámla egyenlegét.5. A pénzügyi elszámolás feltétele, hogy a Bérlő a Kft. által postán megküldött elszámolást aláírva visszaküldje. 6.  A Kft. tartozását  az elszámoló levél  visszaküldés időpontjától számított 8 napon belül  kifizeti.Az elszámolás több mint 6000 folyószámlát érint. Elsősorban azon ügyfelek kerülnek elszámolásra akik 2012. július 30-től 2013. február 21-ig írták át ill. szüntették meg előfizetésüket.Az elszámolás folyamatosan történik kezdete a Vodafone Zrt-el történt pénzügyi elszámolást követően legkorábban 2013 április 8-a.Az elszámolást nem lehet személyes ügyfélfogadás keretében kérni. Minden ügyfél sorra kerül függetlenül attól,hogy írásban külön kérelemmel fordultak társaságunkhoz.Tájékoztatjuk Önöket, hogy társaságunk a kauciók és biztosítékok elszámolására, kifizetésére garanciát vállal. Az elszámolás időigényes ezért türelmüket kérjük. Fenti tájékoztatás részleteiről ügyfélszolgálatunkon érdeklődhetnek (06 1/786-8531, 70/335-2471).

Egység 2002 Kft.Ügyvezető

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.