2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megjelent az Egység júniusi száma!

Hosz  |  2013. 05. 28., 10:38

A Honvédszakszervezet megújul - ez szerepel a júniusi Egység címoldalán. Az elnöki üzenet aktualtását az adja, hogy törvényi változás következtében a munkáltatói érdekvédelmi tagdíjutalási rendszerről át kell térnünk a Honvédszakszervezet által működtetett, saját tagdíjfizetési rendszerre. Ezért aztán lapunk a csoportos beszedési megbízás teljesítése érdekében két nyomtatványt is tartalmaz, ezeket kell majd kitöltve - június 28-ig - visszaküldeni.Az Egység - az aktuális szakszervezet-politikai történések mellett - terjedelemes tudósítást közöl a Hosz kongresszusról, a Visegrádi Négyek katona-érdekvédelmi szerevezeteinek krakkói találkozójáról, valamint a Balaton körüli kerékpártúráról is. Az újság május 31-én jelent meg és a június 3-i héten már ott lesz tagjaink postaládájában is. Jó olvasást, sok hasznos információt mindenkinek!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.