2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megjelent az Egység júniusi száma!

Hosz  |  2013. 05. 28., 10:38

A Honvédszakszervezet megújul - ez szerepel a júniusi Egység címoldalán. Az elnöki üzenet aktualtását az adja, hogy törvényi változás következtében a munkáltatói érdekvédelmi tagdíjutalási rendszerről át kell térnünk a Honvédszakszervezet által működtetett, saját tagdíjfizetési rendszerre. Ezért aztán lapunk a csoportos beszedési megbízás teljesítése érdekében két nyomtatványt is tartalmaz, ezeket kell majd kitöltve - június 28-ig - visszaküldeni.Az Egység - az aktuális szakszervezet-politikai történések mellett - terjedelemes tudósítást közöl a Hosz kongresszusról, a Visegrádi Négyek katona-érdekvédelmi szerevezeteinek krakkói találkozójáról, valamint a Balaton körüli kerékpártúráról is. Az újság május 31-én jelent meg és a június 3-i héten már ott lesz tagjaink postaládájában is. Jó olvasást, sok hasznos információt mindenkinek!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.