2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Hosz is támogatja az FRDÉSZ-majálist

Hosz  |  2005. 04. 14., 09:18

A Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége (FRDÉSZ) április 14-én tartott elnökségi ülésén - többek között - az idei városligeti majális megszervezéséről is döntött. A Hosz, a Napozórétre kilátogató tagjait és azok családtagjait egy katonaebéddel (babgulyással és hűsítővel) látja vendégül. A részvételi szándékot – létszám leadásával – április 20-ig kell megadni, alapszervezeti illetve önálló csoportonkénti bontásban a központi iroda részére. A PVDÉSZ budapesti székházában tartott rendezvényen miután Kónya Péter elnök köszöntötte a megjelent tagszervezetek vezetőit, bemutatkozott a katonák reprezentatív szakszervezetének április 9-én megválasztott új elnöke, Mészáros Géza is...

Az elnökségi ülésen először a múlt héten megválasztott új szakszervezeti elnökök mutatkoztak be az FRDÉSZ elnökségének. Az NBHSZ és a HTFSZ új vezetőjének bemutatkozását követően Mészáros Géza Hosz elnök - többek között - elmondta, hogy miután megismerkedik a szakszervezeti szövetség müködésével, céljaival, tovább kívánja erősíteni az együttmüködést a tagszervezetekkel és az FRDÉSZ-szel egyaránt.

A bemutatkozások után az FRDÉSZ elnöksége tárgyalt - többek között - az idei majális előkészítéséről, valamint a Közalkalmazotti Tanács választásokon elért eredményekről is.    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.