2024. 02. 27. kedd
Ákos, Bátor
: 389 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Hosz is támogatja az FRDÉSZ-majálist

Hosz  |  2005. 04. 14., 09:18

A Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége (FRDÉSZ) április 14-én tartott elnökségi ülésén - többek között - az idei városligeti majális megszervezéséről is döntött. A Hosz, a Napozórétre kilátogató tagjait és azok családtagjait egy katonaebéddel (babgulyással és hűsítővel) látja vendégül. A részvételi szándékot – létszám leadásával – április 20-ig kell megadni, alapszervezeti illetve önálló csoportonkénti bontásban a központi iroda részére. A PVDÉSZ budapesti székházában tartott rendezvényen miután Kónya Péter elnök köszöntötte a megjelent tagszervezetek vezetőit, bemutatkozott a katonák reprezentatív szakszervezetének április 9-én megválasztott új elnöke, Mészáros Géza is...

Az elnökségi ülésen először a múlt héten megválasztott új szakszervezeti elnökök mutatkoztak be az FRDÉSZ elnökségének. Az NBHSZ és a HTFSZ új vezetőjének bemutatkozását követően Mészáros Géza Hosz elnök - többek között - elmondta, hogy miután megismerkedik a szakszervezeti szövetség müködésével, céljaival, tovább kívánja erősíteni az együttmüködést a tagszervezetekkel és az FRDÉSZ-szel egyaránt.

A bemutatkozások után az FRDÉSZ elnöksége tárgyalt - többek között - az idei majális előkészítéséről, valamint a Közalkalmazotti Tanács választásokon elért eredményekről is.    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

Széchenyi 2020 europai szociális alap.