2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány felhívása a Személyi Jövedelemadó 1 %-nak felajánlására

Hosz  |  2015. 03. 31., 11:55

 A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány azzal a kéréssel fordul minden támogatóhoz, pertársasági taghoz, hogy amennyiben van adózott jövedelme, vagy vállalkozása, adója 1%-át ajánlja fel szervezetüknek...

FELHÍVÁS

Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú AlapítványA Személyi Jövedelemadó 1 %-nak felajánlására

Az Alapítvány céljai: a hivatásos és szerződéses állomány állampolgári és szolgálati jogainak védelme, átképzés támogatása, szociális segítségnyújtás.

Az SZJA 1%-ának felajánlásával járuljon hozzá az Önsegélyező és Szolidaritási Alap feltöltéséhez.

Az Alapból az Alapítvány támogatni kívánja: a szociálisan rászorulókat, gyermeket egyedül nevelőket, nagycsaládosokat, nyugdíjasokat, halmozottan hátrányos helyzetüeket és súlyos élethelyzetbe kerülteket.

Alapítványunkhoz fordulóknak jogi segítséget, képviseletet biztosítunk.

A NAV tájékoztatója szerint rendelkezés módjai az adó 1+1%-áról

Önnek lehetősége van arra, hogy adója 1+1%-ának felhasználásáról a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezzen és azt a bevallásával együtt továbbítsa. A személyi jövedelemadója 1+1%-áról a rendelkező nyilatkozatot önállóan, 2015. május 20-ig is megküldheti az adóhatóságnak elektronikusan, vagy papíron kitöltött formában. Ha munkáltatói adómegállapítást kér, akkor legkésőbb 2015. május 10-ig, lezárt borítékban a munkáltatójának is átadhatja a nyilatkozatot.

Ha a bevallását elektronikusan, meghatalmazott útján kívánja elküldeni, akkor a rendelkező nyilatkozatot az adóhatóság csak akkor fogadhatja el, ha a meghatalmazott mind az szja-bevallás, mind pedig a rendelkező nyilatkozat megküldésére az adóhatósághoz bejelentett meghatalmazással, érvényes regisztrációval rendelkezik (’T180-as regisztrációs lap).

A rendelkezés érvényességének feltétele az adókötelezettség teljesítése!

Ajánlja fel SZJA 1%-át a Katonákért Közhasznú Alapítványnak!

Katonákért Közhasznú AlapítványAdószám: 18090044-2-41

Támogatását köszönjük!

Forrás: katonakert.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.