2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti munkaebéd

Hosz  |  2005. 04. 25., 14:05

A Honvédszakszervezet (Hosz) új vezetése április 25-én látta vendégül a honvédelmi tárca égisze alá tartozó szakszervezeti és érdekképviseleti szervezetek vezető tisztségviselőit. A Magyar Honvédség Művelődési Házának Stefánia Kulturális Központjában lezajlott eseményen miután Mészáros Géza Hosz elnök köszöntötte a Hodosz, a BEOSZ és a CSÉSZ vezetőit, a szervezetek közötti együttműködés jövőjéről fejtették ki véleményeiket...

A munkaebéden az április 27-i Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum (HÉF) plenáris ülésen képviselendő munkavállalói álláspontról, a Hosz HÉF-re történő visszatéréséről, valamint a Fórum jövőbeni érdemi munkájáról is szót váltottak. A megbeszélésen Zsoldos Géza, a HÉF titkára is részt vett.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.