2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megjelent a májusi Egység

Hosz  |  2005. 04. 25., 18:01

Az újság 2005/5. számában a felelős szerkesztő részletes beszámolót közöl a rendkívüli kongresszusról, majd az új elnök önéletrajzát olvashatják. A lapban találkozhatnak még az elmúlt időszak szakszervezeti történéseiről, a nyugállományú tagozat életéről szóló hírekkel, a közérdekű közleményekkel, valamint új rovatunkkal, a sajtószemlével is. A lap a jogi esetek és a munkavédelem mellett az orosz haderő aktuális problémáival is foglalkozik. Ez alkalommal sem maradhattak ki a ,,Katonákért" Alapítvánnyal és az ,,Egység 2002" Kft.-vel kapcsolatos információk és a tagok számára elérhető szolgáltatások. A cikkek már letölthetők honlapunkról, jó olvasást!   

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.