2023. 06. 02. péntek
Anita, Kármen
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

FRDÉSZ majális a Városligetben

Hosz  |  2005. 04. 28., 10:56

Nagy sikerű majálist rendezett a fővárosi Városligetben a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége (FRDÉSZ). A Napozóréten - a tagszervezetek között - a Honvédszakszervezet (Hosz) is vendégül látta kilátogató tagjait és a családtagokat. Az igazi tavaszi napsütésben a Hosz babgulyással és hűsítővel fogadta a megjelent több száz vendégét - közöttük is - dr. Fapál Lászlót, a HM közigazgatási államtitkárát és dr. Szenes Zoltánt, a Honvéd Önkéntes- és Magán Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatóját...   

A városligeti Napozóréten már korán reggel nagy volt a készülődés. Sátort állítottak, szalagkorlátot húztak, az FRDÉSZ elnök, Kónya Péter pedig személyesen helyezte fel az egyes tagszervezeteket hirdető feliratokat.

Besenyei Csaba és segítői már kora reggel nekiláttak a finom babgulyás főzéséhez. A Hosz elnökségi tagjának és a ,,szakácssegédeknek” biztosra kellett ugyanis menni, hiszen az FRDÉSZ tagszervezetei mintegy hétszáz vendéget regisztráltak előzetesen a majálisra.

Már a kora délelőtti órákban sokan érkeztek, dr. Krizbai János ezredest, a HM humánpolitikai főosztályának helyettes vezetőjét és feleségét Heiling Ottó és Szincsák Gyula alelnökök, valamint Kepics György megbízott főtitkár fogadta. A déli órákra már igazi nagyüzem volt az FRDÉSZ sátrainál, a finom babgulyással hideg sör és ásványvíz is együtt járt, a kisgyerekeknek pedig lufikat és kiszászlókat osztottak.

A Hosz mintegy négyszáz szakszervezeti tagot és családtagot fogadott a Napozóréten. A rendezvényt a déli órákban megtisztelte jelenlétével dr. Fapál László, a HM közigazgatási államtitkára, dr. Szenes Zoltán, a Honvéd Önkéntes-és Magán Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója, Zsoldos Géza, a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum (HÉF) titkára, valamint Breuer László, a Hodosz vezető titkára is.       

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.
2023-01-31 14:08:05
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány 2021. évi projekt keretében az alapítvány működési költségeinek támogatása és szakmai programjai (tanácsadás, szakmai jogi tájékoztatások) valósulhattak meg.

  JETfly Magazin

Két év rekordveszteség után újra nyereséges évet zárt tavaly a Budapest Airport, így a vállalatnak sikerült a koronavírus-járvány ideje alatt felhalmozott súlyos veszteségből némileg lefaragnia.

  Háború Művészete magazin

1942 tavaszán, a megtépázott amerikai USS Houston és az ausztrál HMAS Perth cirkálók, a Jáva-tengeren előző nap vívott tengeri csata túlélőiként, a Jáva és Szumátra között húzódó Szunda-szoroson át próbáltak egérutat nyerni a megállíthatatlanul előrenyomuló japánok elől. Nem jártak sikerrel és sorsukat sokáig homály fedte.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.