2023. 09. 23. szombat
Tekla
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

FRDÉSZ majális a Városligetben

Hosz  |  2005. 04. 28., 10:56

Nagy sikerű majálist rendezett a fővárosi Városligetben a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége (FRDÉSZ). A Napozóréten - a tagszervezetek között - a Honvédszakszervezet (Hosz) is vendégül látta kilátogató tagjait és a családtagokat. Az igazi tavaszi napsütésben a Hosz babgulyással és hűsítővel fogadta a megjelent több száz vendégét - közöttük is - dr. Fapál Lászlót, a HM közigazgatási államtitkárát és dr. Szenes Zoltánt, a Honvéd Önkéntes- és Magán Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatóját...   

A városligeti Napozóréten már korán reggel nagy volt a készülődés. Sátort állítottak, szalagkorlátot húztak, az FRDÉSZ elnök, Kónya Péter pedig személyesen helyezte fel az egyes tagszervezeteket hirdető feliratokat.

Besenyei Csaba és segítői már kora reggel nekiláttak a finom babgulyás főzéséhez. A Hosz elnökségi tagjának és a ,,szakácssegédeknek” biztosra kellett ugyanis menni, hiszen az FRDÉSZ tagszervezetei mintegy hétszáz vendéget regisztráltak előzetesen a majálisra.

Már a kora délelőtti órákban sokan érkeztek, dr. Krizbai János ezredest, a HM humánpolitikai főosztályának helyettes vezetőjét és feleségét Heiling Ottó és Szincsák Gyula alelnökök, valamint Kepics György megbízott főtitkár fogadta. A déli órákra már igazi nagyüzem volt az FRDÉSZ sátrainál, a finom babgulyással hideg sör és ásványvíz is együtt járt, a kisgyerekeknek pedig lufikat és kiszászlókat osztottak.

A Hosz mintegy négyszáz szakszervezeti tagot és családtagot fogadott a Napozóréten. A rendezvényt a déli órákban megtisztelte jelenlétével dr. Fapál László, a HM közigazgatási államtitkára, dr. Szenes Zoltán, a Honvéd Önkéntes-és Magán Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója, Zsoldos Géza, a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum (HÉF) titkára, valamint Breuer László, a Hodosz vezető titkára is.       

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 07. 10., 10:55
2023. június 22-én a GFM Foglalkoztatás-felügyeleti Irányítási Főosztálya tájékoztatást adott ki a rendkívüli hőségben történő munkavégzés szabályairól. Miskéri László, a LIGA Szakszervezetek munkavédelmi szakértője szerint a folyadékveszteség pótlása elengedhetetlen.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők
2023-07-11 11:06:10
A Honvédszakszervezet 2023. 07. 08-án a Budapesttől alig 65 km-re található Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén tartotta a szakszervezeti fürdőnap rendezvényét a Magyar Honvédség 175. évfordulójára kiírt programsorozat keretében…
2023-07-04 10:07:16
A 10. Fáy túra része a Honvédszakszervezet, Magyar Honvédség 175. éves jubileumához kapcsolódó rendezvénysorozatnak, mely 2023. július 22-én kerül megtartásra Gombán, melyre szeretettel várják a vállalkozó kedvű katonákat...

  JETfly Magazin

Egy egészen friss hír nyugati szomszédunktól: a 2023. szeptember 20-i bejelentés értelmében Ausztria - hazánkhoz hasonlóan - szintén a brazil KC-390-es közepes, többfeladatú katonai szállító repülőgépet vásárolja meg.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.