2024. 04. 12. péntek
Gyula
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

FRDÉSZ majális a Városligetben

Hosz  |  2005. 04. 28., 10:56

Nagy sikerű majálist rendezett a fővárosi Városligetben a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége (FRDÉSZ). A Napozóréten - a tagszervezetek között - a Honvédszakszervezet (Hosz) is vendégül látta kilátogató tagjait és a családtagokat. Az igazi tavaszi napsütésben a Hosz babgulyással és hűsítővel fogadta a megjelent több száz vendégét - közöttük is - dr. Fapál Lászlót, a HM közigazgatási államtitkárát és dr. Szenes Zoltánt, a Honvéd Önkéntes- és Magán Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatóját...   

A városligeti Napozóréten már korán reggel nagy volt a készülődés. Sátort állítottak, szalagkorlátot húztak, az FRDÉSZ elnök, Kónya Péter pedig személyesen helyezte fel az egyes tagszervezeteket hirdető feliratokat.

Besenyei Csaba és segítői már kora reggel nekiláttak a finom babgulyás főzéséhez. A Hosz elnökségi tagjának és a ,,szakácssegédeknek” biztosra kellett ugyanis menni, hiszen az FRDÉSZ tagszervezetei mintegy hétszáz vendéget regisztráltak előzetesen a majálisra.

Már a kora délelőtti órákban sokan érkeztek, dr. Krizbai János ezredest, a HM humánpolitikai főosztályának helyettes vezetőjét és feleségét Heiling Ottó és Szincsák Gyula alelnökök, valamint Kepics György megbízott főtitkár fogadta. A déli órákra már igazi nagyüzem volt az FRDÉSZ sátrainál, a finom babgulyással hideg sör és ásványvíz is együtt járt, a kisgyerekeknek pedig lufikat és kiszászlókat osztottak.

A Hosz mintegy négyszáz szakszervezeti tagot és családtagot fogadott a Napozóréten. A rendezvényt a déli órákban megtisztelte jelenlétével dr. Fapál László, a HM közigazgatási államtitkára, dr. Szenes Zoltán, a Honvéd Önkéntes-és Magán Nyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója, Zsoldos Géza, a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum (HÉF) titkára, valamint Breuer László, a Hodosz vezető titkára is.       

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. április 12-én, pénteken nem sokkal fél 10 után érkezett meg Kecskemétre a magyar részre készült, PT-ZHP ideiglenes lajstrommal ellátott KC-390-es katonai szállítógép. Helyszíni fotókkal frissítjük cikkünket!

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.