2024. 07. 12. péntek
Dalma, Izabella
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tapolcán lettek szakszervezeti tagok

Hosz  |  2005. 05. 06., 19:10

Százhetvennégy - május első napjaiban bevonult - szerződéses katona számára tartottak aktuális tájékoztatót a Honvédszakszervezet vezető tisztségviselői. A Tapolcai Kiképző Központban május 6-án megrendezett eseményen Heiling Ottó alelnök és Jáger Tibor területi ügyvivő adott hasznos tudnivalókat a fiatal katonáknak. A sikeres előadások után hatvankilencen - még a helyszínen - döntöttek úgy, belépnek a Hosz tagjai sorába... 

Lakos Péter alapszervezeti vezetőSzázhetvennégy - köztük tizenhárom hölgy - vonult be szerződéses katonának május első hetében, Tapolcára. A helyi kiképző köpontban - május 6-án - Lakos Péter mérnök őrnagy, a helyi Hosz alapszervezet vezetője nyitotta meg az aktuális tájékoztatót, majd bemutatta a megjelent szakszervezeti tisztségviselőket: Heiling Ottó alelnököt, Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi- és Szita Róbert kommunikációs ügyvivőket. 

Balról jobbra: Heiling Ottó és Jáger TiborEzt követően Heiling Ottó tartott aktuális tájékoztatót. A Hosz alelnöke miután tájékoztatta a szerződéses és hivatásos katonákat az áprilisi rendkívüli kongresszus személyi vonatkozású döntéseiről, a Honvédszakszervezet aktuális érdekképviseleti- és érdekvédelmi feladatairól, a megfogalmazott célkitüzésekről beszélt. A Hosz alelnöke - a küszöbön álló tapolcai szervezeti változások miatt - felajánlotta a szakszervezet jogsegélyszolgálatának segítségét. 

Hatvankilencen lettek Hosz-tagokEzután Jáger Tibor, nyugat-magyarországi területi ügyvivő a szakszervezet, az Egység 2002 Kft. és a ,,Katonákért" Alapítvány által nyújtott szolgáltatásokról adott részletes tájékoztatót. A szerződéses katonák vonzónak találták a bemutatott - tagsági viszonnyal együtt járó - kedvezményeket: a rövid fórum után, hatvankilenc szerződéses katona, még a helyszínen kitöltötte a Honvédszakszervezet belépési nyilatkozatát.     

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.