2024. 02. 24. szombat
Mátyás
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tapolcán lettek szakszervezeti tagok

Hosz  |  2005. 05. 06., 19:10

Százhetvennégy - május első napjaiban bevonult - szerződéses katona számára tartottak aktuális tájékoztatót a Honvédszakszervezet vezető tisztségviselői. A Tapolcai Kiképző Központban május 6-án megrendezett eseményen Heiling Ottó alelnök és Jáger Tibor területi ügyvivő adott hasznos tudnivalókat a fiatal katonáknak. A sikeres előadások után hatvankilencen - még a helyszínen - döntöttek úgy, belépnek a Hosz tagjai sorába... 

Lakos Péter alapszervezeti vezetőSzázhetvennégy - köztük tizenhárom hölgy - vonult be szerződéses katonának május első hetében, Tapolcára. A helyi kiképző köpontban - május 6-án - Lakos Péter mérnök őrnagy, a helyi Hosz alapszervezet vezetője nyitotta meg az aktuális tájékoztatót, majd bemutatta a megjelent szakszervezeti tisztségviselőket: Heiling Ottó alelnököt, Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi- és Szita Róbert kommunikációs ügyvivőket. 

Balról jobbra: Heiling Ottó és Jáger TiborEzt követően Heiling Ottó tartott aktuális tájékoztatót. A Hosz alelnöke miután tájékoztatta a szerződéses és hivatásos katonákat az áprilisi rendkívüli kongresszus személyi vonatkozású döntéseiről, a Honvédszakszervezet aktuális érdekképviseleti- és érdekvédelmi feladatairól, a megfogalmazott célkitüzésekről beszélt. A Hosz alelnöke - a küszöbön álló tapolcai szervezeti változások miatt - felajánlotta a szakszervezet jogsegélyszolgálatának segítségét. 

Hatvankilencen lettek Hosz-tagokEzután Jáger Tibor, nyugat-magyarországi területi ügyvivő a szakszervezet, az Egység 2002 Kft. és a ,,Katonákért" Alapítvány által nyújtott szolgáltatásokról adott részletes tájékoztatót. A szerződéses katonák vonzónak találták a bemutatott - tagsági viszonnyal együtt járó - kedvezményeket: a rövid fórum után, hatvankilenc szerződéses katona, még a helyszínen kitöltötte a Honvédszakszervezet belépési nyilatkozatát.     

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.